ja 28 mam egzamin wiec odpadam...
40D 20D 70-200 2.8L is 17-40 4L 50 1.8 50 1.4 430exII Kit a to wszystko żeby plecy prostować bo zdjęć robić nie umiem...
22.03 czyli niedziela mnie odpowiada ,28 lub 29 rowniez
u mnie jak na razie wygląda na to, że pierwszy wolny dopiero w kwietniu
ale przeciez to niemozliwe, by sie umówic w tak szybkim tempie, na już... prawda? :-)
... PhotoAnarchist ...
nie jestem żadnym mądralą... mondralom tym bardziej!
Cytat:
Napisał Kubak82 Zobacz post
ps. co z ta cementownia 14/15.03 .. ktos chetny
Serbio
Z przyjemnością się piszę na 14.03
Witacie
Widzę że się umawiacie na Cementownie.Zapisy ,daty,godziny ,miejsca zaparkowania samochodu.Hmmm sporo stukania w klawiaturę .Oby Wam się udało zebrać.:-D
Z powodu mizernego zainteresowania wraz z kolegą Voyagerem70 14.03 wybraliśmy się do w/w miejsca.Pogoda jak na sobotni plener wymarzona poranek mglisty a przedpołudnie słoneczne .
Cementownia jest w samym centrum dzielnicy Grodziec w Będzinie rzut beretem z prawie każdego miejsca aglomeracji śląskiej.Prosty dojazd samochodem a miejscowi autochtoni dla nie zorientowanych pokierują .Tam nikt nie napada nie przegania .
Około 4h trzeba przeznaczyć na cementownie plus kolonia robotnicza ul.Konopnicka.
Polecam Wam teraz zrobić ten plener z tego powodu że jak to wszystko zarośnie trawskiem,chaszczami to mało co będzie widać.
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez serbio ; 17-03-2009 o 10:12
Z analogami sprawa jest trochę dłuższa .
Negatywy są już u fotografa.
Pozdrawiam
to na 28 ja tez sie pisze.......jesli "przygarniecie kropka"![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
EOS 7D,S18-50f2.8,S120-400,430 EX
Fotohasiok.pl rulezzzz.....!!! http://daniels.fotohasiok.pl
Co prawda wieczorem mam plany na 28, ale mogę odwiedzić cementownię towarzysko. Oto kilka fot z Cementownijak byłam młoda i po żółtej stronie mocy.
Pod lejem
Na kominie
Wiszący dach
Kolega Maniutek w częsci pierwszej
Dziurawe sciany i Ja