dobre:52,54,57,
ale 56 - mistrz
dobre:52,54,57,
ale 56 - mistrz
kurde który to rocznik? Czy ten pan ma żonę? : hyhy żart oczywiście
Twoje portrety są IMHO dużo lepsze od martwej natury w której jak dla mnie za dużo żółtego dodajesz. ROzumiem że pan z wąsami to w zasadzie hmm....który z tych portretów to ON w czystej postaci?
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się
Dżem normalnie 3D, dla mnie najlepsze wrazenie 53 (tak sie zastanawiam czyms szerokim robione, czy 50mm ?, a moze wężej, nie moge wyczuć)
Paneka.. oprocz okraglych okularow na kilku fotkach to na pozostalych Wojtek jest 100% w czystej postaci. Taki chodzi po ulicach jesli o to pytasz.. na pytanie -zart odpowiem twierdząco
jesli chodzi o Macka, wszystkie byly robione obiektywe 24-70.
Jarek
----------------------------------------
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje
iREM a subskrybujrhhrhr będzie mi bardzo miło
Jablam...czyli ten Pan ma wiele twarzy?
BTW. widzę, że subtelnym światłem operujesz genialnie...czy masz do polecenia jakąś lekturę? Na kimś się wzorujesz?
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się
Nie, nie wzoruje sie na nikim. Ustawiam po prostu jak to czuje i tyle.Kiedys probowalem nawet przegladac jakies ksiazki o portretach itd itd. Nie udalo mi sie dobrnac do polowy. Chcialbym kiedys znalezc jakies fajne materialy odnosnie kobiecego i meskiego portretu, ale cos sie nie moge zorganizowac.
Jarek
----------------------------------------
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje
JaBlam
Co tu dużo gadać robisz świetne fotki
masz ogromną wyobraźnię
43 i 53 - SUPER
hej JaBlam - mistrzostwo, kiedy userzy wystawiają fotki w których elementem jest dym papierowsowy - ludki krzyczą fe gdyby nie ten dym było by dobrze, u ciebie więcej dymu proszę - foty a właściwie fotrgrafie przez duże F są super, model uroczy i pewnie jest z Ciebie dumny
pozdrawiam
Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi