Strona 1 z 11 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 101

Wątek: [Jablam] Moje fotografie

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie [Jablam] Moje fotografie

KIlka z mojego wypadu do Pragi....

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

JArek
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Początki nałogu Awatar ewa_olsztyn
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

1. Ładne, klasyczne ujęcie - podoba mi się*
    2. ... a to już subiektywnie nie, ale dlatego, że nie lubię kadrów "powykrzywianych"
    3. Wąż owszem, ale ujęcie tematu nie bardzo mi się widzi.
    4. Fajne, pomimo "powykrzywiania".
    5. Bardzo malarskie - piękny obraz - kompozycja, nastrój, barwy - bardzo mnie ujmują. Dla takiego jednego zdjęcia byłabym w stanie pojechać do Pragi, zrobić je i wrócić. Gratuluję Ci serdecznie!
    6. Kompozycja niezrównoważona, dla mnie - nie do przyjęcia. Próbowałabym w pionie.
    7. Nie lubię gałęzi wyrastających z sufitu, ścian i podłogi - wolałabym sam most, bo nastrój jest niezwykły.
    8. Ładne.
    9. Piękny obraz i nastrój, ale kompozycja mi nie leży. Znajduję drogę światła z lewo-góra ku prawo-dół, ale ja cięłabym jednak tuż za ciemnym drzewem po prawej, żeby uniknąć tego ciemnego rogu. Nie upieram się jednak.
    10. Rozumiem fascynację pięknym niebem, ale przepalenie zabiło to zdjęcie.
    11. Nie podoba mi się, kontrast za duży, te żółte słupki okropne, zwłaszcza centralny, kamienie na pierwszym planie niczego nie wnoszą.

* W każdej z tych opinii poza 5 - autorka może się mylić i wielce prawdopodobne, że tak jest

Miasto
    Farschafa

Domyślnie

Dziekuje Ewa. Przeanalizowalem fotki czytajac Twoje opinie, z kilkoma sie zgodze. Dla mnie w sumie to byla pierwsza lekcja robienia tego typu fotografii po tych wszystkich koncertowych, od ktorych w koncu chyba na dobre odpoczalem.
    Jarek
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Początki nałogu Awatar fotokor1

Domyślnie

dla mnie no cuż wszystkie piękne, uwielbiam praskie mosty, a ławeczkowe dla mnie superek - ciągle poluję na ten temat i nijak nie moge go u siebie poszukać
    pozdrawiam
    Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi

Domyślnie

Cała seria jest bardzo dobra

Coś już napisał Awatar rob76
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Piękne, szczególnie #5.

#10 lepiej byłoby w hdr, tak wydaje mi się ciemne plus ten przepał.

Mgła rządzi. Gratuluję.
    "nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem"

Miasto
    Farschafa

Domyślnie

10. mamrawie, niestety nie udalo mi sie wyciagnac nic z cienia. Zdaje sobie sprawde , ze jest troche skopane naswietlenie. moglem zrobic kilka z roznym i faktycznie sie w hdr pobawic.
    Jarek

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bydgoszcz.

Domyślnie

Praga.Cudny temat.Fotki ładne.Ale niestety tylko..ładne.Praga i Jablam to musi wyjśc coś więcej.Ty fotograf krakowski z niewątpliwym talentem no ...no dla mnie niedosyt ,kazdego innego fotografa bym pochwalił.Ale Praga w wykonaniu Jablama ,wybacz ..będę czekał na następne..

Miasto
    Farschafa

Domyślnie

Janmar.. wiesz to jest tak jak z kazdym tematem. Im wiecej robisz tym lepiej sobie radzisz, podobnie mialem z koncertami czy portretami... mam nadzieje tam jeszcze wrocic i ponownie zmierzyc sie z tematem.
    Jarek

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bydgoszcz.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JaBlam Zobacz posta
    Janmar.. wiesz to jest tak jak z kazdym tematem. Im wiecej robisz tym lepiej sobie radzisz, podobnie mialem z koncertami czy portretami... mam nadzieje tam jeszcze wrocic i ponownie zmierzyc sie z tematem.
    No..i na to czekal bedę Pozdrawiam .

Strona 1 z 11 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów