40 i 42 - super klimat.
40 i 42 - super klimat.
kurcze...
Pozdrawiam
I jadę znowu od początku
....
świetne. Wszystkie świetne
Ostatnio edytowane przez andrzej3k ; 05-03-2009 o 03:06
za 42 należy się world press photo w dziedzinie reportaż![]()
.. świetna gra światła, idealne ujęcie .. nastrój ..
pozdrawiam
Jarek
----------------------------------------
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje
Bardzo ładne. Kontra + lampa z przodu i coś jeszcze?
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Nie.. w sumie nic, tyle , ze na lampe z przodu zalozylem wlasnej roboty wrota. Kontra nie sprawdzila sie w ostatnim czarno bialym.. Moim zdaniem za duzy kontrast wyszedl po lewej na wasach ale byc moze sie myle.
Jarek
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje
A jakich lamp używasz?
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Naprawde chcesz wiedziec?na chwile obecna 2 statywy + 2 oprawki + 2 zarowki energooszczedne 27W firmy Os...m
Jarek
No to tym bardziej gratuluję efektów. Mocno to jeszcze obrabiasz później?
Nie. Zykle kontrast i balans bieli (robie na Rawach) , bo przy takim swietle wiadomo jakie dominanty beda na foto. No i wyostrzanie czasem calosciowe a czasem fragmentu. Staram sie najbardziej przykladac do fotografowania w trakcie , bo potem zaoszczedza mi to czasu na dziubanie sie w programie graficznym.
Jarek