Jarek
----------------------------------------
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje
Jak dla mnie to mam nadzieje, że jak przyjdzie mi robić kiedyś takie zdjęcia to będą wyglądały bliźniaczo![]()
Byłem u nas na koncercie SDM'u całkiem niedawno i uważam, że świetnie oddałeś klimat. Świetne zdjęcie Pana Wojtka (65)... - myślę, że się ucieszy jak mu podeślesz.
Z ciekawości zapytam czy coś zaśpiewali z materiału na nową płytę? (coś mówili o tym?) Pozdrawiam serdecznie i zazdroszczę.... uczestnisctwa w koncercie. Była..... eh... "Majka"?
Chlopcow nie widzialem chyba z 8 lat ale milo mi ze nadal mnie pamietaja! A ze chlopcy z Dzemu wspolpracowali przy " Miejskiej stronie ksiezyca..." to juz w ogole zrobilo sie rodzinnie
Jesli chodzi o koncert - trwal okolo 3 godzin, przez pierwsze 90 minut chlopcy zaprezentowali material z nowej plyty, pozostala czesc wypelnily znane utwory przy ktorych czesto dolaczala sie publicznosc. Byly i Anioly, i Gloria , U Studni, Jest juz za pozno..., Nie Brooklynski most, no i na bis oczywiscie Majka ..
Zdjecia poslalem Rysiowi Zarowskiemu, czekam na jego opinie.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
"Makropędy"
Takie spacerowe dzisiejsze . Pierwszy raz mialem okazje uzyc Tamrona 90 Makrowego.
Wszystko na razie w wiekszosci spi wiec zadowolilem sie makropędami.
1.
2.
3.
Ostatnio edytowane przez JaBlam ; 24-03-2009 o 22:23 Powód: Automerged Doublepost
Jarek
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje
kilka zdjec z rock opery wystawianej w chorzowskim Teatrze Rozrywki. Jesus Christ Superstar z Mackiem Balcarem w roli Jezusa i Januszem Radkiem w roli Judasza.
Dobrze miec kolegow w roznych branzach.. inaczej ciezko byloby z pozwoleniami na dokumentacje. Dziekuje Mackowi..
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
Jarek
16.
Jarek
Jarek
Zdjęcia z tatą rewelacyjne,najlepsza dla mnie nr 4.Bardzo mi się spodobało.
Pozdrawiam.
Canon :-D
widzę, że juz błyskasz..twój tata pali..??
dla mnie 5. najs..![]()
Ps.
Jarek sorki że nie odpisuje na gg ale cos mi sie popierniczyło to g... i pisać nie mogę
Znakomite są te portrety. 6 - odkrywcza, nieszablonowa