Pokaż wyniki od 1 do 10 z 42

Wątek: Chcę kupić obiektyw w Krakowie i nie mogę!

Mieszany widok

Uzależniony

Domyślnie

Myślę że jest to możliwe, mógł być też dołączony jako kit do zestawu z body. Na różnych rynkach są różne promocje. A jaki to obiektyw?

Ja w ten sposób kupiłem zestaw 40D + 17-55 2,8. Całość była w jednym kolorowym pudełku, a wewnątrz dwa białe pudełka - jedno z obiektywem a drugie z body.

Początki nałogu
    Miasto
    Dobczyce, Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sober Zobacz posta
    Myślę że jest to możliwe, mógł być też dołączony jako kit do zestawu z body. Na różnych rynkach są różne promocje. A jaki to obiektyw?

Ja w ten sposób kupiłem zestaw 40D + 17-55 2,8. Całość była w jednym kolorowym pudełku, a wewnątrz dwa białe pudełka - jedno z obiektywem a drugie z body.
    Tylko czy za 71 złotych warto kombinować? fotocyfra ma cene 2319 a 2390 w sumie to zawsze oszczednosci

Obiektyw to C10-22
    Ostatnio edytowane przez adi760303 ; 21-01-2009 o 16:56

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adi760303 Zobacz posta
    Tylko czy za 71 złotych warto kombinować? fotocyfra ma cene 2319 a 2390 w sumie to zawsze oszczednosci

Obiektyw to C10-22
    Hmmm, nie przypominam sobie kitów z 10-22. W zasadzie minusem takiej transakcji będzie trochę trudniejsza odsprzedaż.

Początki nałogu
    Miasto
    Dobczyce, Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Merde Zobacz posta
    Hmmm, nie przypominam sobie kitów z 10-22. W zasadzie minusem takiej transakcji będzie trochę trudniejsza odsprzedaż.
    Dokładnie. To napewno. Tylko oni coś wspominali ze to pakiet 2-3 obiektywów w jednym opakowaniu i sprzedają osobno. Spotkał się ktoś z takim pakiem?

Początki nałogu
    Miasto
    Dobczyce, Kraków

Domyślnie

Dokładnie. To napewno. Tylko oni coś wspominali ze to pakiet 2-3 obiektywów w jednym opakowaniu i sprzedają osobno. Spotkał się ktoś z takim pakiem?
    A ja dalej się zastanawiam czy warto kupić obiektyw nowy z nie orginalnym opakowaniu (brak napisów Canon) tylko podobno ten obiektyw był w zestawie z body.

Pełne uzależnienie Awatar wojkij
    Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

40d + 10-22 w kicie było dostępne na zachodzie - więc żaden wałek. 24-105 od 5d też było pakowane w białe pudła i jakoś z ich sprzedażą nigdy problemów nie było

Początki nałogu
    Miasto
    Dobczyce, Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wojkij Zobacz posta
    40d + 10-22 w kicie było dostępne na zachodzie - więc żaden wałek. 24-105 od 5d też było pakowane w białe pudła i jakoś z ich sprzedażą nigdy problemów nie było

Dziękuje za informację.

Początki nałogu
    Miasto
    Dobczyce, Kraków

Domyślnie

Własnie kupiłem ten obiektyw w Foto-Cyfra - pierwszy zakup tam. Cena najlepsza jaką mogłem znaleść w Krakowie. Obsługa miła, doradzają.

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Nie chodziło mi o problem ze sprzedażą w ogóle, ale z reguły za obiektyw bez pudełka i papierów dostaniesz niższą cenę niż za zestaw sklepowy. Białe pudełko to jakby go nie było ;-)
    Oszczędność marnych 70-80 zł przy zakupie jest tylko pozorna.

Własnie kupiłem ten obiektyw w Foto-Cyfra - pierwszy zakup tam. Cena najlepsza jaką mogłem znaleść w Krakowie. Obsługa miła, doradzają.
    Ja kupiłem od forumowego kolegi (pozdrawiam) za 2000 zł z oryginalną osłoną przeciwsłoneczną i wydawało mi się to dobrym dealem, ale parę dni później widziałem (również tutaj) ofertę na taki sam zestaw za 1500!
    Zresztą ogłoszenie dalej wisi: http://www.canon-board.info/showthread.php?t=42825

Początki nałogu
    Miasto
    Dobczyce, Kraków

Domyślnie

Nie chodziło mi o problem ze sprzedażą w ogóle, ale z reguły za obiektyw bez pudełka i papierów dostaniesz niższą cenę niż za zestaw sklepowy. Białe pudełko to jakby go nie było ;-)
    Oszczędność marnych 70-80 zł przy zakupie jest tylko pozorna.

Ja kupiłem od forumowego kolegi (pozdrawiam) za 2000 zł z oryginalną osłoną przeciwsłoneczną i wydawało mi się to dobrym dealem, ale parę dni później widziałem (również tutaj) ofertę na taki sam zestaw za 1500!
    Zresztą ogłoszenie dalej wisi: http://www.canon-board.info/showthread.php?t=42825
    Ale ja zakupiłem nowy obiektyw.

Uprawnienia umieszczania postów