Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 42 z 42

Wątek: Chcę kupić obiektyw w Krakowie i nie mogę!

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wojkij Zobacz posta
    40d + 10-22 w kicie było dostępne na zachodzie - więc żaden wałek. 24-105 od 5d też było pakowane w białe pudła i jakoś z ich sprzedażą nigdy problemów nie było
    Nie chodziło mi o problem ze sprzedażą w ogóle, ale z reguły za obiektyw bez pudełka i papierów dostaniesz niższą cenę niż za zestaw sklepowy. Białe pudełko to jakby go nie było ;-)
    Oszczędność marnych 70-80 zł przy zakupie jest tylko pozorna.

Cytat Zamieszczone przez adi760303 Zobacz posta
    Własnie kupiłem ten obiektyw w Foto-Cyfra - pierwszy zakup tam. Cena najlepsza jaką mogłem znaleść w Krakowie. Obsługa miła, doradzają.
    Ja kupiłem od forumowego kolegi (pozdrawiam) za 2000 zł z oryginalną osłoną przeciwsłoneczną i wydawało mi się to dobrym dealem, ale parę dni później widziałem (również tutaj) ofertę na taki sam zestaw za 1500!
    Zresztą ogłoszenie dalej wisi: http://www.canon-board.info/showthread.php?t=42825

Początki nałogu
    Miasto
    Dobczyce, Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Merde Zobacz posta
    Nie chodziło mi o problem ze sprzedażą w ogóle, ale z reguły za obiektyw bez pudełka i papierów dostaniesz niższą cenę niż za zestaw sklepowy. Białe pudełko to jakby go nie było ;-)
    Oszczędność marnych 70-80 zł przy zakupie jest tylko pozorna.

Ja kupiłem od forumowego kolegi (pozdrawiam) za 2000 zł z oryginalną osłoną przeciwsłoneczną i wydawało mi się to dobrym dealem, ale parę dni później widziałem (również tutaj) ofertę na taki sam zestaw za 1500!
    Zresztą ogłoszenie dalej wisi: http://www.canon-board.info/showthread.php?t=42825
    Ale ja zakupiłem nowy obiektyw.

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345

Uprawnienia umieszczania postów