Nie jest wystrzałowo, ale też nie jest źle. Podoba mi się nr 4, i nr 2 za kompozycję, szkoda braku ostrości na głowie. Słaby jest Chopin, niewłaściwa pora spowodowała nieciekawe niebo, spróbuj powtórzyć to zdjęcie o wschodzie lub zachodzie. Nie przejmuj się głupimi i nic nie wnoszącymi uwagami Fotografa1995 na temat tytułowania zdjęć.
Źle się czuję jak sobie nie popstrykamwww.stasiaczek.blogspot.com
---------------------------------------------
Canon 7D, Tamron 10-24/3,5-4,5, Canon 50/1,8, Canon 24-105/4 IS, Canon 70-200/2,8, Sigma 120-300/2,8 IS
Dziękuję wszystkim za uwagi...
Fotograf1995 - ???? Szczerze nie przyszło mi to do głowy. Ja, umysł ścisły artystą heheh
Slider:
- Paw - Wiem, widziałem to już przed puszczeniem zdjęcia, S2IS czasem takie kiksy niestety mi robił
- Pomost - pomost to jest model... skoro się zastanowiłeś czego brakuje znaczy, że mój pomsył został zrozumiany. Jest pusto i sterylnie...
- Wiatraki - hmm... zakręciłem wiatrakiem. Krytykę przyjmuję
- Ślimaki - no niestety przyznaję rację -też chciałbym to ujęcie mieć super ostre
majcz - nr 4 - powstało pod wpływem chwili, nie pozowane. Szokujaco wyglądała siedząca w ATRIUM w SPA zakonnica - to skupienie, zaczytanie - zdjęcie oddaje niestety tylko fragmentarycznie całą scenę. A Chopin - na razie nie da rady - może gdy znowu będę w Wa-Wie? (a było wtedy południe, koncert i pierwsze słońce, które się pokazało po tygodniu padania)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Pierwsze moje wyjście z C40D... w plener i pierwsze zdjęcia (testowanie aparatu). Wiem że to kitowe 18-55IS (a nie 50/1,8 )) więc bokeh nie ten ale...
9. Sople - pierwsze
10. Sople - drugie
11. Owoce
Ostatnio edytowane przez marek_zielona ; 12-01-2009 o 00:58 Powód: Automerged Doublepost
drogi fotografie1995 my się nie śmiejemy z tego, że galerię masz na nk...
marku, podoba mi się pierwsze.ciepłe wakacyjne. nie przeszkadza mi cięcie u góry.
Dobrze, przepraszam. My fault. Troszkę się wkurzyłem. Jeszcze raz sorry.
Fotoreporter
"Nauczyłem się, że nie da się fotografować ludzi, jeśli się ich choć trochę nie kocha i nie potrafi się dostrzec [...] ich światów."
zdjęcia w porządku, ale - sorry że to mówię - 7 jest straszna!
9 mogła by być ciekawa ale źle skadrowana, srodkowy sopel w odpowiednim ujęciu byłby bardzo atrakcyjny.