7. KOS - Wiatrak
Coś z innej beczki...
8. Czułości
COś ci nikt tu nie chce się wypowiedzieć noo....hmmm...nie wiem czemu...a może gdyby zdjęcia seriami bardziej tematycznie pokazywać?
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się
Tak, racja - słuszna uwaga. To był taki przegląd przez rok. Jak się zabiorę za C40D - bo niestety po rozłożeniu się fotografującego leży na półce, to pojawią się nowe zdjęcia z plenerów po kilka w jednym temacie. Śnieg się pojawił za oknem, a trzeba siedzieć i jeść antybiotyki niestety![]()
to ja życzę szybkiego powrotu do zdrowia...kuruj się i noś się cieplutko![]()
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się
Dziekuję![]()
Tymi tytułami chcesz z siebie zrobić artystę ? Bo mnie raczej te tytuły śmieszą.
Fotoreporter
"Nauczyłem się, że nie da się fotografować ludzi, jeśli się ich choć trochę nie kocha i nie potrafi się dostrzec [...] ich światów."
Hmm.. powiedziałbym, że równa seria, ale bez rewelacji..:wink:
- Na dwójce paw fajnie wyszedł, ale lepiej (napewno) wyszedłby z ostrościa na łbie.
- #3. Brakuje modela i ciekawego światła
- #7. nie przepadam za takimi udziwnieniami. Wiele osób powie Ci, żę lepiej jest zwrócić uwage na temat zdjecia unikalnym swiatłem niż graficznymi przeróbkami w PS. zwłaszcza takimi..
- #8. Fajne, inne, ciekawe.. zabrakło tylko troche ostrości i byloby ok
A Ty nie masz nic mądrzejszego do dodania?Wiele innych osób także nadaje tytuły swoim zdjęciom, ale wtedy jakoś siedzisz cicho..
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.