Popieram giltoniel'a.
Freeman i jego podejście do światła w fotografii i nie tylko są niezwykle cennymi wskazówkami. Co prawda zacząłem lekturę całkiem niedawno ale po kilkudziesięciu stronach książka według mnie godna polecenia.
Pozdrawiam
Również mogę polecić Światło i oświetlenie w fotografii cyfrowej Freemana. Trzeba przyznać, że ten człowiek jest bardzo płodny. Jakby policzyć ile napisał książek to ...
Ciekawsza moim zdaniem może być jednak książka, która wyjdzie pod koniec marca:
Light - Science and Magic autorstwa: Hunter Fil, Biver Steven, Fuqua Paul. Z recenzji jakie czytałem na amazonie to chyba nie ma lepszego podręcznika dotyczącego światła na rynku.
Pozdrawiam
Może nie wszyscy zauważyli, ale JUŻ JEST
Wygląda przy tym na to, że Helion nie rozesłał powiadomień, na które można się było zapisać
Tak czy siak, ja, zgodnie z wcześniejszą deklaracją, zakupiłem i czekam już na pana z paczką 8)
No to zgodnie z obietnicą Pana z wydawnictwa - Książka o fotografowaniu. Wydanie III rozszerzone - Andrzeja A. Mroczka, bo o niej mowa :wink: - miała być 9 stycznia i jest !!!
Tak więc pędzę jutro do księgarni - może tam też już będzie.
Chyba ten kto ma prawa autorskie do tej książki powinien zapłacić jakieś honorariumza reklamę na CB. Myślę, że mają dzięki nam nieźle zwiększoną sprzedaż :-)
A w TYM SKLEPIE kosztuje 62.1 zł zamiast 96 zł
Canon EOS 1000D EF-S 18 - 55 mm Kit + EF 55 - 200 mm f/4.5-5.6 II USM
Ostatnio edytowane przez Kolaj ; 09-01-2009 o 20:42
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
Długo oczekiwana pozycja. Nareszcie :-)
Książka, którą trzeba znać, mieć i wykorzystać :-)
... PhotoAnarchist ...
nie jestem żadnym mądralą... mondralom tym bardziej!
Przewidywany czas realizacji zamówienia: 2 - 61 dni (edusklep), pytanie czy warto jeśli ktos ma poprzednią wersję, czekam na opinie![]()