Strona 36 z 90 PierwszyPierwszy ... 2634353637384686 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 351 do 360 z 1016

Wątek: ksiazki o fotografii

Mieszany widok

Dopiero zaczyna Awatar mariokenzo
    Miasto
    Stockport (UK)

Domyślnie

Dziéki Slider! fotoporadnik.pl, to rewelacja! Krotko zwiezle, przejrzyscie, na temat.

Pełne uzależnienie Awatar Slider

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mariokenzo Zobacz posta
    Dziéki Slider! fotoporadnik.pl, to rewelacja! Krotko zwiezle, przejrzyscie, na temat.
    Nie ma za co, do usług wiedziałem, że Ci się spodoba, bo sam sie uczyłem na tym fotoporadniku. Kawał dobrej wiedzy foto;-)
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

Piekarz
    Guest

Domyślnie

witam,
    niedawno kupiłem książki Bryana Petersona : "Ekspozycja bez tajemnic" i "Czas naświetlania". Moja przygoda z fotografią niedawno się zaczeła i musze powiedziec, że treści zawarte w obu książkach dużo mi wyjaśniły i przybliżyły poszczególne zagadnienia związane z fotografia. NIe mam jeszcze porównania z innymi książkami, ale te naprawde polecam.
    pozdrawiam

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

np. "Szkoła fotografowania" National Geographic, "Praktyczny kurs fotografii" Łukasza Gawła
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Pełne uzależnienie Awatar wojkij
    Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jago Zobacz posta
    Taki elementarz dla początkującego napisany w prosty i przyswajalny sposób. Jaką pozycję wydawniczą polecacie ?
    John Freeman - Fotografia, Tom Ang - Fotografia i pewnie jeszcze z 20 tytulow bylo by okej.

Freeman chyba najlepiej nadaje sie na prezent - swietnie wykonana ksiazka(twarda oprawa, dobry papier).

Miasto
    Gliwice/Sosnowiec

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wojkij Zobacz posta
    John Freeman - Fotografia, Tom Ang - Fotografia i pewnie jeszcze z 20 tytulow bylo by okej.

Freeman chyba najlepiej nadaje sie na prezent - swietnie wykonana ksiazka(twarda oprawa, dobry papier).
    Czy "SEKRETY MISTRZA FOTOGRAFII CYFROWEJ" Scotta Kelby'ego też mogą być dla początkującego (pomijam posiadanego od roku kompakta)?
    Cierpliwość może się opłaci...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kubi Zobacz posta
    Czy "SEKRETY MISTRZA FOTOGRAFII CYFROWEJ" Scotta Kelby'ego też mogą być dla początkującego (pomijam posiadanego od roku kompakta)?
    Jak najbardziej. Kelby w swoich książkach nie uzywa dużo żargonu fotograficznego, więc jego książki są adresowane do wszystkich. Zarówno profesjonalistów, jak i początkujących amatorów:wink:
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

Dopiero zaczyna Awatar @rturo
    Miasto
    Dąbrowa G.

Domyślnie

Pragnę poinformować wszystkich zainteresowanych, że pojawiła się druga część książki "SEKRETY MISTRZA FOTOGRAFII CYFROWEJ" Scotta Kelby'ego pt: " Nowe ujęcia Scotta Kelby'ego". Polecam, tak samo interesująca jak poprzednia.
    CANON 40D + EF-S 17-85mm IS USM, Sigma 70-300 Apo Dg f4-5,6, Benro A-500EX + BH-2

“Fotografując staraj się pokazać to czego bez ciebie, nikt by nie zobaczył.” - Robert Bresson

Galeria

Domyślnie

Widac, że ktoś jest tutaj na bieżąco:wink: sam ją tez dostrzegłem pare dni temu w empiku i teraz przymierzam sie do zakupu

Pełne uzależnienie Awatar wojkij
    Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez @rturo Zobacz posta
    Pragnę poinformować wszystkich zainteresowanych, że pojawiła się druga część książki "SEKRETY MISTRZA FOTOGRAFII CYFROWEJ" Scotta Kelby'ego pt: " Nowe ujęcia Scotta Kelby'ego". Polecam, tak samo interesująca jak poprzednia.
    Przeczytalem sobie ta ksiazke w empiku(godzina czytania) i powiem tylko tyle ze nic odkrywczego w tym tytule nie ma - jesli ktos dopiero zaczyna to mozna kupic - w innym przypadku szkoda kasy. No i jest w niej kilka tak oczywistych bledow rzeczowych ze momentami szczeka mi opadala - nie wiem czy to wina tlumacza czy Kelby przesadzil z uproszczeniami.

Strona 36 z 90 PierwszyPierwszy ... 2634353637384686 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów