Pokaż wyniki od 1 do 10 z 182

Wątek: Canon 50D kontra Nikon D90

Mieszany widok

Domyślnie

Widzę, że z mojego wątku zrobiły się śmieci... tzw. "wojna" między Nikonem, a Canonem. Ludzie, przestańcie! Rozumiem, żeby doradzić (za co dziękuję wszystkim), ale nie od razu takim sposobem...

Początki nałogu
    Miasto
    Rumia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nestiee Zobacz posta
    Widzę, że z mojego wątku zrobiły się śmieci... tzw. "wojna" między Nikonem, a Canonem. Ludzie, przestańcie! Rozumiem, żeby doradzić (za co dziękuję wszystkim), ale nie od razu takim sposobem...
    Jak poczytałem sobie tę wojnę, to przypomniały mi się czasy podstawówki i wojen systemowych - commodore 64 kontra atari 65.
    Przyjaźnie się rozpadały, podziały w klasie, utarczki słowne i rozstrzygniecia na pięści. Oczywiście commodore było najlepsze, chociaż dlaczego już nie pamiętam :-)
    Ale starsi użytkownicy tego forum - ci po 30 pewnie pamiętają te czasy.

Pełne uzależnienie PREMIUM member Awatar MMM
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez malkontent Zobacz posta
    Jak poczytałem sobie tę wojnę, to przypomniały mi się czasy podstawówki i wojen systemowych - commodore 64 kontra atari 65.
    Przyjaźnie się rozpadały, podziały w klasie, utarczki słowne i rozstrzygniecia na pięści. Oczywiście commodore było najlepsze, chociaż dlaczego już nie pamiętam :-)
    Ale starsi użytkownicy tego forum - ci po 30 pewnie pamiętają te czasy.
    Oczywiście najlepsza była Amiga :-D. A z Rumii to pochodzi niejaki Piotr Bendyk vel XTD, gwiazda polskiej sceny Amigowej :-D

Pełne uzależnienie Awatar sal
    Miasto
    Gdzieś w lesie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MMM Zobacz posta
    Oczywiście najlepsza była Amiga :-D. A z Rumii to pochodzi niejaki Piotr Bendyk vel XTD, gwiazda polskiej sceny Amigowej :-D
    E ta gwiadza :-)
    Za duzo pil, za malo tworzyl :>
    Czasu nie mam, ale mam kompakt...

Uprawnienia umieszczania postów