robgr85 muszę Ci powiedzieć że wypatrywaliśmy Ciebie
hehehehe samson dla Ciebie sesja kopana była zdecydowanie przyjemniejsza![]()
robgr85 muszę Ci powiedzieć że wypatrywaliśmy Ciebie
hehehehe samson dla Ciebie sesja kopana była zdecydowanie przyjemniejsza![]()
momentami było tłoczno, momentami było mroźno, momentami było groźnie...
zwłaszcza gdy na horyzońcie pojawiał się pan w pełnej czerni z pochwą przypasaną do pasa...![]()
i łypał na nas swoim mydlanym okiem
![]()
You_Me_Kan`on
no i znaleźliźcie mnie, japrzepraszam oraz elgiego podczas głównego zgrupowania
(migracja z 3 do 10 a potem out
).
Zdjęcia bardzo fajne, w pewnym momencie odbiłem od grupy bo sesje typu 'strobist' napewno będę mieć jeszcze niejedną, a stocznię wyburzą. Jak coś obrobię to napewno wrzucę, dziś jestem zajęty tłumaczeniem strobista na nasz język![]()
Ostatnio edytowane przez robgr85 ; 22-11-2008 o 22:28
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
Ostatnio edytowane przez andres ; 22-11-2008 o 22:31
ja dzwoniłem to tezeta ok 10, i powiedziałem żeby puścił sygnał jak przyjedzie to się w jedną grupę złączymy, odzewu zeroDo tej pory zastanawiam się który z was to tezet
my z początku [przed wjeściem] wypatrywaliśmy marte69 (wydawała się łatwym celem), przydałaby nam do sesji, ciekawe czy była
Cóż. Czas najwyższy zrobić sobie jakiś normalny avatar![]()
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
Była w drodze, nie dotarłaZ rańca załatwiłam sobie transport samochodem. Kumpel w drodze do pracy miał mnie podrzucić, ale nie dojechaliśmy nawet do Gdańska. Spadło trochę śniegu i ludzie zgłupieli na drogach czego efektem był nasz poranny wypadek. Na szczęście bez ofiar w ludziach, jedynie ze skasowana maską samochodu kumpla. Ale zanim przyjechała policja, pospisywała wszystko - było już pozamiatane.
A teraz jak oglądam wasze zdjęcia to mam ochotę dopaść palanta z tej cholernej skody i przejechać go walcem. A potem jeszcze dorwać osła, który wydał mu prawo jazdy
Mam nadzieję do następnego![]()
There is no calm before the storm. There is only tempest.
http://69photo.wordpress.com/