Strona 8 z 22 PierwszyPierwszy ... 67891018 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 218

Wątek: Photo Day w Stoczni Gdańsk

Uzależniony Awatar comatus
    Miasto
    Wybrzeże Pucyfiku

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tezet-gdynia Zobacz posta
    Ps. ma ktos moze pozyczyc karte 1-2gb ? :-|
    Jak obiecasz, że oddasz w miarę szybko to pewnie coś się znajdzie
    No i jeszcze siebie będziemy musieli znaleźć

Pełne uzależnienie Awatar Tezet-gdynia
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Moge Ci nawet w niedziele wieczorem prosto pod dom przywiezc Bede jechal do pracy do gda wiec bedzie mi po drodze

Ze znalezieniem bedzie najwieksza zabawa, o ktorej bedziecie na miejscu ? Bo ja planuje byc ok 10:00 albo wczesniej nawet

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Moge Ci nawet w niedziele wieczorem prosto pod dom przywiezc Bede jechal do pracy do gda wiec bedzie mi po drodze

Ze znalezieniem bedzie najwieksza zabawa, o ktorej bedziecie na miejscu ? Bo ja planuje byc ok 10:00 albo wczesniej nawet
    właśnie się zastanawiam ile zajmnie mi przejazd z oliwy do głównego (czy w sobotę o tej godzinie są szanse na korki?), oraz ile czasu zajmnie mi znalezienie miejsca do zaparkowania.... Ja staram się tak wycyrklować godzinę wyjazdu, aby być na miejscu około godziny 10tej, lepiej trochę za wcześnie niż zbyt puźno.
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Lekkie przytloczenia moga byc, zwlaszcza we wrzeszczu, przedswiateczny szal zakupow w galeri bandyckiej da sie odczuc, ale reszta miasta powinna byc w miare przejezdna, nie ma za duzo remontow itp Ja z sopotu jade max 30 minut wiec Ty z oliwy jakies 15-20 minut i powinno byc dobrze

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Lekkie przytloczenia moga byc, zwlaszcza we wrzeszczu, przedswiateczny szal zakupow w galeri bandyckiej da sie odczuc, ale reszta miasta powinna byc w miare przejezdna, nie ma za duzo remontow itp Ja z sopotu jade max 30 minut wiec Ty z oliwy jakies 15-20 minut i powinno byc dobrze
    dzięki za informacje, postaram się tak wyjechać aby być o 10tej na miejscu, mam nadzieję że szukanie miejsca parkingowego nie zajmnie więcej jak 10minut.

Pozdrawiam,
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Domyślnie

widzę że najeli się wybiera?? )) Dobra ja też będę niezależnie od pogody... Szczerze mówiąc będę żeby Was poznać bo jak już wspominałem pomysłów nie mam...
    Dla rozpoznania: dwa metry i na plecach oliwkowa Kata NG5737 może być?? (niestety nie mam gdzie drukować w chwili obecnej)

Miasto
    Wybrzeże Pucyfiku

Domyślnie

No, z takim zapewnieniem to może i 4GB Ci pożyczę

Ja jadę SKM więc pewie będę dużo wcześniej (ten weekendowy rozkład jazdy).

Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Nie wiem czy na 4gb mi aku wystarczy W razie czego tel do mnie masz zeby nas odnalezc, Ja zreszta tez numer mam, wiec w razie jakbysmy Cie nie znalezli to dam znac gdzie jestesmy

Bywalec Awatar Elgi
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Jak czytam, to co poniektórzy będą mieli jakieś oznaczenia na plecakach itd. Więc trzeba wypatrywać, mam nadzieje że uda mi się wyłowić jakiegoś forumowicza CB.

Miasto
    Wybrzeże Pucyfiku

Domyślnie

Nie wiem czy na 4gb mi aku wystarczy W razie czego tel do mnie masz zeby nas odnalezc, Ja zreszta tez numer mam, wiec w razie jakbysmy Cie nie znalezli to dam znac gdzie jestesmy
    No właśnie nie mam, bo się gdzieś zawieruszył To jak się nie znajdziemy to zadzwoń ;-)

Strona 8 z 22 PierwszyPierwszy ... 67891018 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów