Moge Ci nawet w niedziele wieczorem prosto pod dom przywiezcBede jechal do pracy do gda wiec bedzie mi po drodze
Ze znalezieniem bedzie najwieksza zabawa, o ktorej bedziecie na miejscu ? Bo ja planuje byc ok 10:00 albo wczesniej nawet
właśnie się zastanawiam ile zajmnie mi przejazd z oliwy do głównego (czy w sobotę o tej godzinie są szanse na korki?), oraz ile czasu zajmnie mi znalezienie miejsca do zaparkowania.... Ja staram się tak wycyrklować godzinę wyjazdu, aby być na miejscu około godziny 10tej, lepiej trochę za wcześnie niż zbyt puźno.
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
Lekkie przytloczenia moga byc, zwlaszcza we wrzeszczu, przedswiateczny szal zakupow w galeri bandyckiej da sie odczuc, ale reszta miasta powinna byc w miare przejezdna, nie ma za duzo remontow itpJa z sopotu jade max 30 minut wiec Ty z oliwy jakies 15-20 minut i powinno byc dobrze
![]()
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
widzę że najeli się wybiera??)) Dobra ja też będę niezależnie od pogody...
Szczerze mówiąc będę żeby Was poznać bo jak już wspominałem pomysłów nie mam...
Dla rozpoznania: dwa metry i na plecach oliwkowa Kata NG5737 może być?? (niestety nie mam gdzie drukować w chwili obecnej)
Nie wiem czy na 4gb mi aku wystarczyW razie czego tel do mnie masz zeby nas odnalezc, Ja zreszta tez numer mam, wiec w razie jakbysmy Cie nie znalezli to dam znac gdzie jestesmy
![]()
Jak czytam, to co poniektórzy będą mieli jakieś oznaczenia na plecakach itd. Więc trzeba wypatrywać, mam nadzieje że uda mi się wyłowić jakiegoś forumowicza CB.