Strona 20 z 22 PierwszyPierwszy ... 101819202122 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 191 do 200 z 218

Wątek: Photo Day w Stoczni Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robgr85 Zobacz posta
    Poprosu czytając Twoje posty w tym temacie odniosłem wrażenie że bardzo negatywnie patrzysz na ten PhotoDay. Jak widzę Twoje zdjęcia to normalnie czuję się jakby mnie nie było w tej stoczni. Fajnie je wystylizowałeś.
    Nieee, ja wszystkich lubie to przeważnie od innych pierwsz pada słowo "konkurencja". Zdjęcia są niczym nie ruszone. To skany. Tylko je pomiejszałem.

Cytat Zamieszczone przez robgr85 Zobacz posta
    Ja nie mam takiej piwnicy, moi znajomi także. Nawet nie wiem gdzie w okolicy znajdziesz równie ciekawe opuszczone ruiny [w których nie roi się od ćpunów i innych elementów], według mnie wcale nie marnowali czasu/baterii robiąc tamte zdjęcia.

Jak kiedyś bawiłem się w tego typu zdjęcia to takich miejsc było full Tylko trzeba sobie poszukać, na dolnym mieście tego jest sporo

Domyślnie

Łukasz każdy robił co chciał... mnie zupełnie nie kręcą klimaty w których ty wykonałeś zdjęcia (nie neguję ich wartości) natomiast lubię robić zdjęcia takie jak zrobiłem, więc wykorzystałem miejsce na ile dałem radę i na ile mi wystarczyło pomysłów.
    Co do takich miejsc to wbrew pozorom nie jest tego aż tyle, a te które są na pewno są dużo bardziej niebezpieczne, chociażby z powodu towarzystwa tam się kręcącego.

Domyślnie

Hej, ja także nie mówię, że wasze zdjęcia są słabe. Tylko piszę o niedorabianiu ideologii

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Łukasz Unterschuetz Zobacz posta
    Hej, ja także nie mówię, że wasze zdjęcia są słabe. Tylko piszę o niedorabianiu ideologii
    Ale o jakim dorabianiu ideologii piszesz?? Ja od samego początku twierdziłem, że jadę do stoczni całkowicie bez pomysłów na zdjęcia... w trakcie wyszło, że możemy porobić tak a nie inaczej i wykorzystać naszą obecność na tym terenie w taki a nie inny sposób, co też uczyniliśmy. Ale nie widzę żeby ktokolwiek tutaj dorabiał ideologię do zdjęć.
    No dobra tak właściwie to Twój wpis (ten pierwszy) można by uznać za dorabianie ideologii do zdjęć które robili wszyscy pozostali (no offence )

Domyślnie

Jeśli chodzi o dorabianie ideologii to chodziło mi o poniższą wypowiedź :

Cytat Zamieszczone przez Elgi Zobacz posta
    Klimat, w jakim to "kopanie" było uskuteczniane, spróbuj zrobić takie zdjęcie w pokoju lub na łące. Zupełnie inny odbiór zdjęcia będzie!
    bo takie zdjęcia właśnie można zrobić w wielu miejscach, bo ruder u nas jest niemało

Coś już napisał
    Miasto
    WestSideWrzeszcz

Domyślnie

wrzucę jakieś zdjęcie niezwiązane z tematem...bo się wątek zaśmieca i oczy kłują..
    P.S. ja byłem w tym miejscu pierwszy, więc zdjęcia innych fotografów są plagiatem i kopią mojego zdjęcia. Wszelkie prawa autorized. Mój mecenas jest poinformowany o sprawie.

You_Me_Kan`on

Początki nałogu Awatar Viqy
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie :)

Łukaszu, Twoje fotki jak zwykle świetne, gratuluję ! Fajny klimat !

Co do różnych sposobów wykorzystania postoczniowej przestrzeni ... każdy jest dobry. Nie ma jedynie słusznej drogi. My postanowiliśmy wykorzystać ją w ten sposób, pozostała reszta w inny. Ani ich nie jest lepszy, ani nasz gorszy. Są różne, ale to chyba baaardzo dobrze, nieprawdaż ? Gdyby ktoś wpadł na pomysł fotografowania różowej świnki w różnych postoczniowych miejscach, chętnie bym mu przyklasnął. Ma być różnie i o to chodzi.

Domyślnie

cóź, dzięki. robione aparatem za 5 zł

Początki nałogu Awatar Viqy
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie :)

A już chciałem pytać o obróbkę w PS

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

'pinhole camera' ??
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Strona 20 z 22 PierwszyPierwszy ... 101819202122 OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów