Strona 22 z 22 PierwszyPierwszy ... 12202122
Pokaż wyniki od 211 do 218 z 218

Wątek: Photo Day w Stoczni Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Łukasz Unterschuetz Zobacz posta
    no to zobacz.. właśnie dlatego przynajmniej ja unikałem takiej tematyki...

i pomyśl ile osób przed Tobą i ile po tobie zrobiło coś takiego??

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Prace zostały wybrane, gratulacje dla wszystkich uczestników konkursu

więcej:
    http://www.mmtrojmiasto.pl/3999/2008...tegory=depesze
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Domyślnie

fajnie że trójka forumowiczów znalazła się w tym gronie Liczę na to że na tym wernisażu się spotkamy
    A od siebie chciałbym jeszcze raz podziękować Kogutowi bo bez jego wielkiego udziału nic by nie wyszło

Domyślnie

Andres/ ale co to miało udowodnić? Czy ja mówiłem, że moje zdjęcia są wybitne?

swoje "poważne" zdjęcia stoczni zrobiłem rok temu, bez tłumów foto przewalających się po obiekcie. Gratuluje wygranej. Niestety jak dla mnie na wielu zdjęciach, które zostały wybrane jakoś specjalnie tej stoczni nie widać.. ale ja się nie znam
    Ostatnio edytowane przez Łukasz Unterschuetz ; 10-12-2008 o 10:28

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Łukasz Unterschuetz Zobacz posta
    Andres/ ale co to miało udowodnić? Czy ja mówiłem, że moje zdjęcia są wybitne?
    Tutaj nie chodzi o rozpatrywanie w kategoriach wybitne czy też nie, co raczej w kategoriach powtarzalne/unikalne bądź nie.

pomidor30
    Guest

Domyślnie

Andres, gratulacje za konkursik fajne foty a jeszcze lepszy pomysł na podejście do tematu , choć na początku byłem troszkę zaskoczony ,spotkaliśmy się aby robić stocznie a ty ustawiasz jednego model ,potem z robiącego zdjęcia stałem się „modelem”.
    To było dla mnie coś nowego ,no i dobrze że w sumie nie robiłem „poważnych zdjęć stoczniowych” mam takie na co dzień ponieważ sam pracuje w stoczni.

„Pozdrawiam całą naszą grupkę „

Domyślnie

a ja nie mam czasu, żeby się zabrać za obrobienie reszty zdjęć właśnie z innymi
    A gratki się należą również Samsonowi i robgr85 bo oni równiez się znaleźli w wyróżnionym gronie.

Thuringwethil
    Guest

Domyślnie

Zapraszam na wernisaż i wystawę prac - 9 stycznia, godz. 18.00, Instytut Sztuki Wyspa na terenie byłej Stoczni Gdańskiej, ul. Doki 1/145b, Gdańsk

Szczegóły u nas: http://www.mmtrojmiasto.pl/meeting/2...%99%C4%87.html

Strona 22 z 22 PierwszyPierwszy ... 12202122

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów