Dobra, co mi tam :P Jakby ktos mnie szukal -> 503-710-625 <-
Dobra, co mi tam :P Jakby ktos mnie szukal -> 503-710-625 <-
A niech dzwonia :P Ja jestem otwarty czlowiekI po to podalem publicznie
A teraz zabieram sie za czyszczenie matrycy bo syf syf syf !
![]()
Ostatnio edytowane przez Tezet-gdynia ; 21-11-2008 o 22:14
oj widzę że wszyscy zwarci i gotowi![]()
Ja prawdopodobnie pojadę tym o 9.07 w Orłowie - i będę się gdzieś przy wejściu kręcił - na plecaku będę miał logo forum i mój nick, i jeszcze drugą plakietkę gdzieś z przodu też przyczepię
Zapisałem też numer do Tezeta to jutro zadzwonię do Ciebie. Teraz jest zapisanych tam około 300 luda na mm.trojmiasto.pl :/
duszy nie umyjesz mydłem
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
pogoda się, tfu tfu, udała. Ale ostrzegam, tam jest błoto po kolana i cholernie ślisko.
Termosy, czapki, rękawiczki, ubranie nadające się do ubłocenia i szybkiego zdjęcia czegoś z wierzchu, dobytek w plecaku na wypadek upadku, wygodne buty - zdecydowanie polecam.
Tezet - będę do Ciebie dzwonić, zrobimy jedną grupę z canon- board![]()
Ponawiam apel o długopisy - weźcie, będzie szybciej.
Poza tym jesteśmy dobrze przygotowani. Reszta zależy od Was i innych Uczestników. Już teraz proszę o maksymalną ostrożność, tam są wszędzie blachy, druty, gwoździe, ślisko, może coś spadać z dachów, jest ślisko na nabrzeżach. Zapomnijcie o włażeniu na żurawie i drabiny. I cierpliwość, najpierw pokażemy co i jak, nie zacznijcie się wcześniej rozłazić, bo ochrona Was 'zdejmie'
No i już teraz zapraszam do wrzucania zrobionych prac do www.mmtrojmiasto.pl - przed nami konkurs, wystawa Waszych zdjęć...![]()
Byle śnieg nas nie powstrzyma :]
duszy nie umyjesz mydłem