Strona 19 z 22 PierwszyPierwszy ... 91718192021 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 181 do 190 z 218

Wątek: Photo Day w Stoczni Gdańsk

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Łukasz Unterschuetz Zobacz posta
    jak dla mnie masa ludzi zmarnowala świetną okazję pofocenia miejsca, którego niedługo nie będzie ;]
    wygłupy z kopaniem można sobie porobić WSZĘDZIE.. no ale przynajmniej była beka prawda?

Oczywiście, nie zabraniam nikomu tego, jednak nie dorabiajcie ideologii do wygłupów ;]
    haha oficjalny zgrzyt z konkurencyjnego portalu (w sumie to nie jestem pewien czy trojmiasto.pl to konkurencja dla mmtrojmiasto.pl )?
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Dopiero zaczyna Awatar marta69
    Miasto
    Gdynia

Smile

Cytat Zamieszczone przez japrzepraszam Zobacz posta
    3/4 z nich nigdy nie widziało na oczy tego miejsca i pewnie nie zobaczy, dlatego zaserwójmy im STOCZNIE, i nie róbmy z karate głownego tematu.
    I zdjęcia stoczni i zdjęcia karate są świetne. Miejsce ze świetnym klimatem, genialnie uchwyconym na zdjęciach - aż chce się oglądać więcej ;-)
    There is no calm before the storm. There is only tempest.
    http://69photo.wordpress.com/

Coś już napisał
    Miasto
    WestSideWrzeszcz

Domyślnie

Proszę, oto Zjawiskowa stocznia, taka jaką pragniecie oglądać

You_Me_Kan`on

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robgr85 Zobacz posta
    haha oficjalny zgrzyt z konkurencyjnego portalu (w sumie to nie jestem pewien czy trojmiasto.pl to konkurencja dla mmtrojmiasto.pl )?
    pardon? Jaki oficjalny zgrzyt? pisze jako fotograf który był tam prywatnie i miał niezłą zabawę .

Co do konkurencji, to na razie mmtrojmiasto.pl jest społeczną ciekawostką, a nie realną konkurencją dla trojmiasto.pl. Ale tutaj rozmawiamy o fotografii ;]

Po kliknięciu na fotke pokaze sie cala galeria

Ostatnio edytowane przez Łukasz Unterschuetz ; 25-11-2008 o 21:35

Domyślnie

jak dla mnie masa ludzi zmarnowala świetną okazję pofocenia miejsca, którego niedługo nie będzie ;]
    wygłupy z kopaniem można sobie porobić WSZĘDZIE.. no ale przynajmniej była beka prawda?

Oczywiście, nie zabraniam nikomu tego, jednak nie dorabiajcie ideologii do wygłupów ;]
    Jak dla mnie to ponad 400 innych fotografów nie robiło nic innego jak właśnie fociło to miejsce, więc dlaczego nie wykorzystać go w innych celach i nie tworzyć innych zdjęć wykorzystując te jakże ciekawe wnętrza??

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez andres Zobacz posta
    Jak dla mnie to ponad 400 innych fotografów nie robiło nic innego jak właśnie fociło to miejsce, więc dlaczego nie wykorzystać go w innych celach i nie tworzyć innych zdjęć wykorzystując te jakże ciekawe wnętrza??
    Nie wiem, może dlatego, że takie wnętrza co drugi ma u siebie w piwnicy

Domyślnie

Daj mi klucze do swojej piwnicy....

Domyślnie

mają w niej robić Photoday 3.0. Dam znać

Domyślnie

mają w niej robić Photoday 3.0. Dam znać
    LOL efekt będzie identyczny... ponad 400 fotografów będzie się ustawiało w kolejce żeby zrobić dokładnie identyczny kadr

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

pardon? Jaki oficjalny zgrzyt? pisze jako fotograf który był tam prywatnie i miał niezłą zabawę .
    Poprosu czytając Twoje posty w tym temacie odniosłem wrażenie że bardzo negatywnie patrzysz na ten PhotoDay. Jak widzę Twoje zdjęcia to normalnie czuję się jakby mnie nie było w tej stoczni. Fajnie je wystylizowałeś.

Ja nie mam takiej piwnicy, moi znajomi także. Nawet nie wiem gdzie w okolicy znajdziesz równie ciekawe opuszczone ruiny [w których nie roi się od ćpunów i innych elementów], według mnie wcale nie marnowali czasu/baterii robiąc tamte zdjęcia.
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Strona 19 z 22 PierwszyPierwszy ... 91718192021 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów