Strona 10 z 16 PierwszyPierwszy ... 89101112 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 157

Wątek: Jurek Owsiak - Chuligani z aparatami fotograficznymi

marmon
    Guest

Domyślnie

Zacznijmy od tego, ze nie jestem facetem po prostu znam tą sytuację i wiem jak było. Jest dużo szczegółów, o których szanowny Pan Owsiak nawet nie napomknął.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Nie mam zamiaru prowadzić tu wielkich dyskusji chce Wam po prostu dać do myślenia, że taki wielki autorytet niby jakim jest Owsiak, też ma swoje na sumieniu i święty nie jest. A paparazzi to nie potwory i hieny, których można zobaczyć na amerykańskich filmach tylko normalni ludzie. Ale niestety polska mentalność z tego co zauważyłam taka jest, że paparazzi zawsze są "be".
    Ostatnio edytowane przez marmon ; 07-11-2008 o 16:57 Powód: Automerged Doublepost

Coś już napisał Awatar gareth

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Wats0n Zobacz posta
    Jeden jest, jeszcze tylko dwóch brakuje
    Czyli wystarczy poczekac, a cała ekipa sie uzbiera ;p

marmon
    Guest

Domyślnie

Widzę, że jesteście nieźle zaślepieni ciekawe co powiecie na zdjęcia, które zostaną opublikowane, że to wielki Jurek Owsiak i miał prawo bić człowieka, któy nie zawinił? Wybierzcie go na prezydenta, jak jest taki super :]

Początki nałogu Awatar DonBolano
    Miasto
    Ostrów Wielkopolski

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marmon Zobacz posta
    Widzę, że jesteście nieźle zaślepieni ciekawe co powiecie na zdjęcia, które zostaną opublikowane, że to wielki Jurek Owsiak i miał prawo bić człowieka, któy nie zawinił? Wybierzcie go na prezydenta, jak jest taki super :]
    Zamiast krzyczec i psioczyc na wszystko i wszystkich najlepiej by bylo, jakbys po prostu napisala, jak to bylo. Jak Ty to widzialas? Wtedy bedzie mozna sobie jakos porownac obie relacje..

Twoje slowa - Ja widzialam, bylo zupelnie inaczej, sa nic nie warte
    Na świat spoglądam przez armatę...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DonBolano Zobacz posta
    Twoje slowa - Ja widzialam, bylo zupelnie inaczej, sa nic nie warte
    Takie słowa nie padły. marmon napisała: po prostu znam tą sytuację i wiem jak było. Co pewnie oznacza, że w ogóle przy zajściu nie była. I to IMO dodatkowo obniża wiarygodność jej wersji zdarzeń.

Miasto
    Ostrów Wielkopolski

Domyślnie

Po prostu chcialbym poznac szczegoly i wersje marmon.

marmon
    Guest

Domyślnie

Uczestnikami zajścia byli moi koledzy z pracy, z którymi mam do czynienia na co dzień i znam ich zachowania i reakcje na różne sytuacje. Wiem też, że nie SPROWOKOWALI nikogo, bo nie robią takich rzeczy. Nie mogli dojść po całej tej akcji do siebie przez cały dzień i do tej pory mają złe wspomnienia. Chcieli zrobić normalne zdjęcia, przejeżdżali koło jednego z centrów handlowych i zobaczyli na parkingu Owsiaka i jego samochód jest to auto terenowe i poobklejane więc rzuca się w oczy i zobaczyli, że dymi mu się spod maski, chcieli zrobić normalny temat, że Owsiakowi popsuło się auto, nic więcej. A wyszło niestety tak, że jeden z kolegów jest poszkodowany a drugi ma traumę bo ekipa Owsiaka goniła go po całej Warszawie, bo chcieli od niego kartę ze zdjęciami, na szczęście nie udało się im.

Bywalec Awatar TommyTheCat
    Miasto
    Ostrowiec

Domyślnie

MAFIA ! *

*(w zaleznosci od upodoban wybierz jedna ze stron)
    Canon 30D

Miasto
    Ostrów Wielkopolski

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marmon Zobacz posta
    Uczestnikami zajścia byli moi koledzy z pracy, z którymi mam do czynienia na co dzień i znam ich zachowania i reakcje na różne sytuacje. Wiem też, że nie SPROWOKOWALI nikogo, bo nie robią takich rzeczy. Nie mogli dojść po całej tej akcji do siebie przez cały dzień i do tej pory mają złe wspomnienia. Chcieli zrobić normalne zdjęcia, przejeżdżali koło jednego z centrów handlowych i zobaczyli na parkingu Owsiaka i jego samochód jest to auto terenowe i poobklejane więc rzuca się w oczy i zobaczyli, że dymi mu się spod maski, chcieli zrobić normalny temat, że Owsiakowi popsuło się auto, nic więcej. A wyszło niestety tak, że jeden z kolegów jest poszkodowany a drugi ma traumę bo ekipa Owsiaka goniła go po całej Warszawie, bo chcieli od niego kartę ze zdjęciami, na szczęście nie udało się im.
    Ok. Czyli znasz całą sytuację z relacji swoich znajomych, którym możesz zaufać. Wydaje się wszystko OK. Ale mam takie małe pytanie. Zastanwia mnie, dlaczego nie napisałaś tego na stronie, na której Owsiak umieścił swoją relację. Tam się trzeba zarejestrować, żeby coś napisać - podobnie jest tutay. Ciekawi mnie, dlaczego piszesz tutay, a nie w komentarzach u źródła...

Nie chcę nikogo oskarżać, po prostu mnie to ciekawi.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

I wychodzi jak zwykle ... racja jest jak pupa - każdy ma własną .

Strona 10 z 16 PierwszyPierwszy ... 89101112 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów