Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3144

Wątek: Canon EOS 5D Mark II - gdybania

Mieszany widok

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bahrd Zobacz posta
    Napisał tyle, ile mógł - mógł nie napisać nic!
    Tak to ostatnie to chyba rzeczywiście najlepsza możliwość 8).
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 24-10-2008 o 01:19
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Tak to ostatnie to chyba rzeczywiście najlepsza możliwość 8).
    z całym szacunkiem dla przedmówców ale to już paranoja jest. kilka "poinformowanych" osób używa argumentów czytałem, fociłem /tydzień/ , przeglądalem instrukcję ale nie mogę powiedzieć.

to ja sie pytam czego nie można powiedzieć? że w instrukcji na konkretnej stronie jest napisane tak i tak. po zołniersku w krótkich słowach. Chiński racjonalizator przzeczyta tych kilka linijek tekstu i na tej podstawie skleci w warsztacie podróbkę 5dII? . kurcze, nikt tu nie oczekuje ze wyłożony zostanie pdf instrukcji ale nie traktujmy sie tu nawzajem jak gromadka matołków. Podobnie z samplami. nie wyłoże bo Cie/Was nie znam i wogóle. a czy my prosimy o wyłożenie zdjęcia życia nad którym pracowało sie tygodniami? zwykły widoczek z okna wystarczy .

nie wiem. może to ja nie rozumiem nowoczesnego PR Canona. albo może poprzewracało nam sie w głowach i wymagamy zbyt wiele. przecież raptem chcieliśmy zostawić w firmie Canon po kilkanaście tys złotych /5dII + szkiełko/ wiec marni z nas klienci.

ps. nadal uwazam że embargo na informacje /o ile takie istnieje/ jest conajmniej dziwne. coś z tą puchą nie jest tak jak powinno.
    Ostatnio edytowane przez Canion ; 24-10-2008 o 09:07

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów