Pokaż wyniki od 1 do 10 z 508

Wątek: 40D vs 50D

Mieszany widok

Uzależniony
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Yoshitaka Zobacz posta
    Hm.... ale jeszcze muszą cię wylosować, więc okazję będą mieć wybrani tylko :/
    cały problem polega na tym , ze losują tylko tych co się deklarują. Jak w totku. Nie grasz -NA PEWNO nie wygrasz. Ja nie zgłaszam ochoty bo mam 50-kę.
    I jestem zadowolony!!. A ponieważ aparat mam do zdjęć nie do testów to jestem "nieobiektywny". I chociaż nieobiektywny to BARDZO zadowolony!:-D
    Ostatnio edytowane przez januszP. ; 13-10-2008 o 20:39

Uzależniony Awatar Yoshitaka
    Miasto
    Kraków/Jarosław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez januszP. Zobacz posta
    cały problem polega na tym , ze losują tylko tych co się deklarują. Jak w totku. Nie grasz -NA PEWNO nie wygrasz. Ja nie zgłaszam ochoty bo mam 50-kę.
    I jestem zadowolony!!. A ponieważ aparat mam do zdjęć nie do testów to jestem "nieobiektywny". I chociaż nieobiektywny to BARDZO zadowolony!:-D
    Ja też będę, jutro odbieram ze sklepu
    Canon 50D + dodatki

Początki nałogu
    Miasto
    okolice Krakowa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez januszP. Zobacz posta
    też jestem zadowolony z mojej 50-tki i trudno nie być jeżeli przesiadłem się z 400-tki, ale to sprawia, że też nie mogę być obiektywny, ze względu na powalającą różnicę pomiędzy tymi puszkami. Myślę, że to co zaproponował SeWo, czyli konfrontacja użytkownika 40D z 50D, byłaby bardzo ciekawa dla wielu niezdecydowanych, oczywiście pod warunkiem zachowania obiektywności.
    5D + grip + 50D + grip + C 70-200IS/2,8L + C 35/1,4L + C85/1,8 + C17-55/2,8 + 580 EX II + 430EX + slikpro330dx

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów