Zobacz wyniki ankiety: Czy następca 5D ma szansę pokazać się w Sierpniu/tym roku ?

Głosujących
730. Nie możesz głosować w tej sondzie
Strona 372 z 393 PierwszyPierwszy ... 272322362370371372373374382 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3 711 do 3 720 z 3929

Wątek: 5D i co dalej... ?

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubaman Zobacz posta
    właśnie dlatego kosztuje coraz mniej, że się słabo sprzedaje. Ale startował z pułapu 8 koła i 5Dmk2 pewnie wystartuje podobnie. I to jest moim zdaniem nie najgorsza cena startowa.

nowe szkło?
    za nortlight-images.co.uk :

Zeiss ??

Co do ceny to nie robiłbym sobie żadnych złudzeń.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Bywalec Awatar fICHU
    Miasto
    Bydgoszcz
    7D, 30D, C17-40/4L, C24-105/4LIS, C70-300/4-5.6IS, T28-75/2.8, 580EX.II; KM DiMAGE Z3; Praktica L
    Mój śmietnik

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Zeiss ??
    I to dokładnie 1.4/85. A jak kłamię niech mnie wezmą do "Szczęk 5". :-)
    hrabia Vader
    zakurzony EOS i szklarnia porośnięta pajęczynami

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MMM Zobacz posta
    No jasne, a Corwin pisząc że "coś ma ale nic nie powie" nie troluje.
    Równie dobrze sobie może pisać że ma 9D Mark 16 ale nie pokaże i nic nie powie. Co to za podgrzewanie atmosfery? Tak Cię bardzo podnieca że ktoś już tą nową puszkę widział i macał? Przecież w wielu redakcjach na świecie już ją mają i testują.
    Nie ale trolując włączam się do ogólnej zabawy
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MMM Zobacz posta
    No jasne, a Corwin pisząc że "coś ma ale nic nie powie" nie troluje.
    Równie dobrze sobie może pisać że ma 9D Mark 16 ale nie pokaże i nic nie powie. Co to za podgrzewanie atmosfery? Tak Cię bardzo podnieca że ktoś już tą nową puszkę widział i macał? Przecież w wielu redakcjach na świecie już ją mają i testują.
    Raczej w redakcjach na razie nie mają i nie testują. Do momentu premiery za duża szansa, że się dziennikarzowi gdzieś chlapnie A co pisania "wiem, ale nie powiem" to po prostu nie mogę nic powiedzieć. I nie chodzi o NDA ale o "dżentelmeńska umowę". To, że coś tutaj piszę to tylko po to, żebyście wiedzieli, że naprawdę będzie nowa puszka. Będzie premiera to oskarkowy wrzuci zdjęcia które mam nadzieję wykona nową puszką w niedługim czasie.
    2 Aparaty Canon, worek obiektywów, dwie lampy i wężyk

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

co z AF?
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Pełne uzależnienie PREMIUM member Awatar MMM
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Zaklejam "Canon" na swoim 5D i idę jutro do Łazienek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Corwin Zobacz posta
    U mnie na biurku leżą dwie rzeczy jedna z nich to prawdopodobnie to co się teraz pokaże ale druga to technologia jutra i to na pewno się nie pokaże. Raczej za jakiś czas pojawi się coś a'la 1Dx które będzie miało technologie zaimplementowane w tym prototypie.

Ale nawet ta pierwsza puszka ucieszy wielu kanonierów Nawet Tych co nie kupią ale cieszą się, że ich system ma najlepsze puszki. Nie wiem jaki będzie miała symbol bo moja ma w tym miejscu czarny punkt bez nazwy. Zresztą być może ktoś na forum już go widział bo jak robiłem zdjęcia w Łazienkach podszedł do mnie jeden fotoamator i pytał co to za Canon bez numerka. Chyba, że to znów Nikoniarz (tak jak to było z 5D poprzednim razem :razz

Czyli jedna pucha FF w tym roku?

p.s. a jak ze szkłami, jest szansa na premierę 24-70/2,8 IS , 24/1,4L II i 35/1,4L II. Czy to właśnie te szkła miałeś na myśli pisząc kilkadziesiąt(set?) postów wstecz w tym wątku, że fotografowie ślubni będą zadowoleni ?
    Nie istnieją reguły opisujące dobrą fotografię, są tylko dobre fotografie. Ansel Adams

Uzależniony Awatar miklo
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubaman Zobacz posta
    co z AF?
    Po co AF? Widziałeś na zdjęciu, ze teraz kierunkiem są manualne Zeissy

Bywalec
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Corwin Zobacz posta
    To, że coś tutaj piszę to tylko po to, żebyście wiedzieli, że naprawdę będzie nowa puszka.
    To ze bedzie nowa puszka to zadna rewelacja, chociaż faktycznie gdyby kozystac tylko z informacji ze strony Canon Polska można by mieć wątpliwości

Strona 372 z 393 PierwszyPierwszy ... 272322362370371372373374382 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów