Zobacz wyniki ankiety: Czy następca 5D ma szansę pokazać się w Sierpniu/tym roku ?

Głosujących
730. Nie możesz głosować w tej sondzie
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3929

Wątek: 5D i co dalej... ?

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar Hiv
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

To ja już nie wiem czy przesiadać się teraz na lekko używane 5D czy zostawić pieniążki, dozbierać pewnie drugie tyle(ile może kosztować następca 5D na wstępie?) i kupić już 5Dmk2 czy tam 7D na wiosnę?

Naprawdę usprawnią aż tyle aby "piątkowicze" masowo zaczęli zmieniać puszki? Czy różnica będzie taka jak miedzy 30D a 40D czyli IMO żadna?
    2x5DII + 16-35L + 24L + 35L + 85 1.8 + 135L + 70-200 f2.8L IS + 2x580ex II i inne graty do błyskania

sv
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hiv Zobacz posta
    To ja już nie wiem czy przesiadać się teraz na lekko używane 5D czy zostawić pieniążki, dozbierać pewnie drugie tyle(ile może kosztować następca 5D na wstępie?) i kupić już 5Dmk2 czy tam 7D na wiosnę?

Naprawdę usprawnią aż tyle aby "piątkowicze" masowo zaczęli zmieniać puszki? Czy różnica będzie taka jak miedzy 30D a 40D czyli IMO żadna?
    różnica będzie spora; warto poczekać: bez wględu na to czy kupisz nowe 5d, czy używane 5d, które wtedy będzie sporo tańsze.

Bywalec
    Miasto
    Darmstadt

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hiv Zobacz posta

jesli przez najblizszy tydzien nie masz zlecienia za gruba kase, to poczekaj, na strarej puszcze zaoszczedzisz dobre kilkaset zlotych polskich

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów