Zobacz wyniki ankiety: Czy następca 5D ma szansę pokazać się w Sierpniu/tym roku ?

Głosujących
730. Nie możesz głosować w tej sondzie
Strona 319 z 393 PierwszyPierwszy ... 219269309317318319320321329369 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3 181 do 3 190 z 3929

Wątek: 5D i co dalej... ?

Coś już napisał Awatar Skorpion
    Miasto
    SC

Domyślnie

Może w którymś nowym body dadzą ekran dotykowy i w ten sposób zróżnicują(?) trochę modele... Będzie ficzer którego nie ma konkurencja no i marketingowo teraz takie rozwiązania są "trendy".
    EOS semi-pro + L + other lenses + tripod + speedlite flash + SanDisk CF Reader

jufus
    Guest

Domyślnie

hehe no fakt, jeszcze tylko ekranu dotykowego w aparatach brakuje Naprawdę mogliby się postarać przy tym następcy 5d bo to aparat, który sobie upatruje na niedaleką przyszłość - może być ciekawie... - byle nie miał ekranu dotykowego ;P

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Początki nałogu Awatar Hiv
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

To ja już nie wiem czy przesiadać się teraz na lekko używane 5D czy zostawić pieniążki, dozbierać pewnie drugie tyle(ile może kosztować następca 5D na wstępie?) i kupić już 5Dmk2 czy tam 7D na wiosnę?

Naprawdę usprawnią aż tyle aby "piątkowicze" masowo zaczęli zmieniać puszki? Czy różnica będzie taka jak miedzy 30D a 40D czyli IMO żadna?
    2x5DII + 16-35L + 24L + 35L + 85 1.8 + 135L + 70-200 f2.8L IS + 2x580ex II i inne graty do błyskania

sv
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hiv Zobacz posta
    To ja już nie wiem czy przesiadać się teraz na lekko używane 5D czy zostawić pieniążki, dozbierać pewnie drugie tyle(ile może kosztować następca 5D na wstępie?) i kupić już 5Dmk2 czy tam 7D na wiosnę?

Naprawdę usprawnią aż tyle aby "piątkowicze" masowo zaczęli zmieniać puszki? Czy różnica będzie taka jak miedzy 30D a 40D czyli IMO żadna?
    różnica będzie spora; warto poczekać: bez wględu na to czy kupisz nowe 5d, czy używane 5d, które wtedy będzie sporo tańsze.

Bywalec
    Miasto
    Darmstadt

Domyślnie

jesli przez najblizszy tydzien nie masz zlecienia za gruba kase, to poczekaj, na strarej puszcze zaoszczedzisz dobre kilkaset zlotych polskich

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Ja na pewno będę opychał stare piątki, sądzę, że będzie jeszcze wielu..
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Nie tylko piątkowicze czekają 8). Nie bądźmy samolubni.

Cytat Zamieszczone przez Cichy Zobacz posta
    Ja na pewno będę opychał stare piątki, sądzę, że będzie jeszcze wielu..
    I pomyśleć że ten aparat niektórzy kupowali za 14 kzł.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie PREMIUM member Awatar MMM
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    I pomyśleć że ten aparat niektórzy kupowali za 14 kzł.
    I jakie wtedy robił świetne zdjęcia? Pamiętasz te zachwyty?? teraz 5D to już obciach

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MMM Zobacz posta
    I jakie wtedy robił świetne zdjęcia? Pamiętasz te zachwyty?? teraz 5D to już obciach
    Przy tej cenie to nie miał wyjścia - musiał być świetny 8).
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Strona 319 z 393 PierwszyPierwszy ... 219269309317318319320321329369 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów