Może w którymś nowym body dadzą ekran dotykowy i w ten sposób zróżnicują(?) trochę modele... Będzie ficzer którego nie ma konkurencja no i marketingowo teraz takie rozwiązania są "trendy".
Tak
Nie
Może w którymś nowym body dadzą ekran dotykowy i w ten sposób zróżnicują(?) trochę modele... Będzie ficzer którego nie ma konkurencja no i marketingowo teraz takie rozwiązania są "trendy".
EOS semi-pro + L + other lenses + tripod + speedlite flash + SanDisk CF Reader
hehe no fakt, jeszcze tylko ekranu dotykowego w aparatach brakujeNaprawdę mogliby się postarać przy tym następcy 5d bo to aparat, który sobie upatruje na niedaleką przyszłość - może być ciekawie... - byle nie miał ekranu dotykowego ;P
O obiektywach wiem prawie wszystko
To ja już nie wiem czy przesiadać się teraz na lekko używane 5D czy zostawić pieniążki, dozbierać pewnie drugie tyle(ile może kosztować następca 5D na wstępie?) i kupić już 5Dmk2 czy tam 7D na wiosnę?
Naprawdę usprawnią aż tyle aby "piątkowicze" masowo zaczęli zmieniać puszki? Czy różnica będzie taka jak miedzy 30D a 40D czyli IMO żadna?
2x5DII + 16-35L + 24L + 35L + 85 1.8 + 135L + 70-200 f2.8L IS + 2x580ex II i inne graty do błyskania
Ja na pewno będę opychał stare piątki, sądzę, że będzie jeszcze wielu..
O obiektywach wiem prawie wszystko
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner