Strona 211 z 254 PierwszyPierwszy ... 111161201209210211212213221 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 101 do 2 110 z 2535

Wątek: Zarabianie na zdjeciach

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Picia Zobacz posta
    jak jest z Model Relases dla grupy ludzi? kazdy musi wypelnic swoj Model Relases? pierwszy raz chce wstawic zdjecia ludzi i mam mala niewiedze..
    jeśli chcesz zamieścić zdjęcie z tłumem ludzi, a nie masz możliwości zebrania wszystkich pozwoleń, to publikuj jako 'editorial' - nie potrzebne wtedy releasy.

Pozdrawiam,
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Bywalec
    Miasto
    Suwałki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zeber Zobacz posta
    shutterstock przyjmuje już śrenio 2 nowych fotografów co 15 minut. Nic dziwnego że sprzedaz spada.
    O to o mnie :-) przyjeli mnie wreszcie po kilku miesiącach :-)

Początki nałogu
    Miasto
    Strzałkowo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robgr85 Zobacz posta
    jeśli chcesz zamieścić zdjęcie z tłumem ludzi, a nie masz możliwości zebrania wszystkich pozwoleń, to publikuj jako 'editorial' - nie potrzebne wtedy releasy.

Pozdrawiam,
    ucze sie angielskiego, ale nie jest on jeszcze na najwyższym poziomi. wytlumaczcie mi jak wypelniz MD dla nastolatków

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

pierwsze pole - imie nazwisko modela
    drugie - twoje imie i nazwisko
    trzecie - jeśli 'model' to osoba niepełnoletnia to imie i nazwisko opiekuna który podpisuje formularz
    podpis świadka? tak

nie wiem bo tego formularza MR nie wysyłałem. Na moim blogu znajdziesz mr który śmiało przyjmują na SS a nie ma takich głupich pól (bo jak np zrobisz 150 zdjęć jednego dnia to się nie zmieścisz z 'photo id' oraz 'description of scene'

Pozdro.,

piotrzuraw
    Guest

Domyślnie

Witam
    Mam pytanie w jaki sposob wyplaca sie pieniadze z Dreamstime. Pytam bo nie chce cos namieszac. Dzieki za podpowiedz

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

managment area - > request payment

piotrzuraw
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robgr85 Zobacz posta
    managment area - > request payment
    Dzieki wielkie tak to dziala. Pozdrawiam
    :grin:

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Witam, czy ktos moze mi doradzic jesli chodzi o Alamy. Mam 400D czyli 10Mpix, a nie chca mi przyjac zdjec tzn zdjecia sa mniejsze niz 25 Mb (nieskompresowane) co nalezy zrobic aby spelnic oczekiwania ?? Chyba bez sensu jest powiekszac zdjecia w ps zeby wazyly wiecej.
    Pozdrawiam

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lengel Zobacz posta
    Witam, czy ktos moze mi doradzic jesli chodzi o Alamy. Mam 400D czyli 10Mpix, a nie chca mi przyjac zdjec tzn zdjecia sa mniejsze niz 25 Mb (nieskompresowane) co nalezy zrobic aby spelnic oczekiwania ?? Chyba bez sensu jest powiekszac zdjecia w ps zeby wazyly wiecej.
    Pozdrawiam
    trzeba powiększać w ps i nie sprawia im to problemu (bynajmniej jeśli robisz to z 10MPix pliku).

Jak?

http://the-art-of-light.blogspot.com...dla-alamy.html

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Dzieki, widze ze przejales paleczke od Matki w kwestii oswiecania (nie mylic z oswietleniem) ludzi

Strona 211 z 254 PierwszyPierwszy ... 111161201209210211212213221 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów