Strona 163 z 203 PierwszyPierwszy ... 63113153161162163164165173 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 621 do 1 630 z 2028

Wątek: Canon EOS 1D Mark III

Pełne uzależnienie Awatar Tom01
    Miasto
    Białystok-Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    ciężko szukać dziury w całym.
    Są ludzie, którym nietrafienie co dwudziestego zdjęcia, w dynamicznych warunkach, nie da spać po nocy. No bo przecież w pięćdziesięciostrzłowej serii w trybie H, może się zdarzyć, że akurat te były na wagę złota... ;-)
    Ostatnio edytowane przez Tom01 ; 31-07-2008 o 22:48
    Masz problem z kolorem, wal śmiało!
    e-mail: color@mastiff.pl

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie jeżeli jeszcze ktoś czuje się na siłach to zapraszam

Cytat Zamieszczone przez Rob Galbraith
    dy grand final
    http://www.robgalbraith.com/bins/mul...8740-9068-9357

Coś już napisał Awatar szymcik
    Miasto
    Poznań
    Canon EOS Rebel; Canon Pixma 4500

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Podsumowanie jednozdaniowe - C się namęczył kilkanaście miesięcy ale i tak AF jest słabszy niż ten w Markach II.

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie

Nie do końca tak, raczej
    Cytat Zamieszczone przez KMV10 Zobacz posta
    C się namęczył kilkanaście miesięcy ale i tak
    nie dostarczył układu AF, na którym można było by polegać jeśli chodzi o fotografowanie czegokolwiek w ruchu.
    Zanim ktokolwiek wyskoczy, że jego Marek jest super, z góry napiszę, że w całej sprawie imho chodzi o brak standaryzacji (powtarzalności) występującej u was poprawnej pracy układu AF.

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gietrzy Zobacz posta
    Nie do końca tak, raczej
    nie dostarczył układu AF, na którym można było by polegać jeśli chodzi o fotografowanie czegokolwiek w ruchu.
    A o dziwo wg RG w MarkachII to się udało.

sv
    Guest

Domyślnie

zauważyłem pewną prawidłowość: o AF w 1d MK III martwią się wszyscy ci, którzy tych aparatów nie mają. Ciekawe, nie?

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sven Zobacz posta
    zauważyłem pewną prawidłowość: o AF w 1d MK III martwią się wszyscy ci, którzy tych aparatów nie mają. Ciekawe, nie?
    To naturalne - okręt flagowy z wadami niepokoi przyszłych użytkowników tej lub innej puszki C.
    Nie stosowałbym tutaj analogii do "learning by doing" - założenie, że zainteresowanie mogą wykazywać jedynie posiadacze jest zbyt restrykcyjne. :smile:

Ponadto o ile pamiętam, posiadacze przeszli ścieżkę "szybkiego serwisu" C naprawiającego wadę - to można również uznać za "martwienie się" o AF w 1d MKIII
    Ostatnio edytowane przez KMV10 ; 02-08-2008 o 18:46

sv
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KMV10 Zobacz posta
    To naturalne - okręt flagowy z wadami niepokoi przyszłych użytkowników tej lub innej puszki C.
    Nie stosowałbym tutaj analogii do "learning by doing" - założenie, że zainteresowanie mogą wykazywać jedynie posiadacze jest zbyt restrykcyjne. :smile:

Ponadto o ile pamiętam, posiadacze przeszli ścieżkę "szybkiego serwisu" C naprawiającego wadę - to można również uznać za "martwienie się" o AF w 1d MKIII
    "interesują" się głównie posiadacze innych systemów :-)
    Szybkiego serwisu nie przechodziłem, bo nie widziałem potrzeby.

Początki nałogu

Domyślnie

Pana Roba G. wypociny czytam od samego początku. Ba, nawet zdarzało mi się wyczekiwać z zainteresowaniem na kolejną część tej opery mydlanej. Ostatni, wczorajszy odcinek był już totalnie przegięty i przyznam się że nie chciało mi się przebijać przez całość.
    Jedyne co zauważyłem to to, że Robuś wprawdzie narzeka na Maruśka, ale jakoś tak nie zamienia go na końkurencję (ani też nie wrócił do wersji II/II N, prawda?) Nie mógł napisać na samym początku "ludziska, AF nie jest idealny, ale nie mam nic lepszego do pastwienia się, więc się muszę męczyć z Markiem"?

Strona 163 z 203 PierwszyPierwszy ... 63113153161162163164165173 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów