Pisałem jeszcze raz do tej pani, co to się podobno w tym temacie obraca i znów dostałem w odpowiedzi informację, że jest przez kolejnych kilka dni poza biurem. No nic, próbuję dalej.
Pisałem jeszcze raz do tej pani, co to się podobno w tym temacie obraca i znów dostałem w odpowiedzi informację, że jest przez kolejnych kilka dni poza biurem. No nic, próbuję dalej.
Mój sprzęt: szara karta na smyczy | aluminiowa drabinka z dwoma stopniami | statywik na 11 cm | 2 filtry UV | pudełeczko ochronne na kartę pamięci | jedna karta pamięci | druga karta pamięci | trzecia karta świętej pamięci | pilot z antenką | dyfuzor | druga wersja dyskoteki 580 EX z doniczką na kwiaty lightsphere | musztardówka 50 mm 1.4 | jasny 24-70 | jasne i stabilne 70-200 z najdłuższą nazwą | 1 Duży Marek Trzeci.
To sie dowiaduj, bo bilety mam już zamówione i w zamiarze jest pójść tam z 30d, a na ta okazję chciałem se dokupić jakiś tele, żeby było czym kita zastąpić
Z drugiej strony warto jechać, żeby chcociaż kit'em zdjęcia porobić, bo tego co sie dzieje na rbxf to mało rzeczy jest w stanie zastąpić...
na jakie sektory bilety braliscie ?? mi stajace sie udalo tylko wyrwac. moze cos bedzie sie dalo zrobic.
czy komus udalo sie dostac akredytacje foto?
5d | 40d | tokina 10-17 fish | canon 24/1.4L | canon 85/1.8 | canon 135/2L | canon 400/5.6L
430ex | 2 x sunpak 555 | metz 60 ct-4 | 2 x elfo 500 | elfo 1200 | PW plus II | sekonic L-758DR
adam chrabąszcz | extreme sport | galeria CB
Wnioski akredytacyjne należy nadsyłać do 25 sierpnia. Informacji o przyznaniu akredytacji należy spodziewać się do 29 sierpnia.
Mój sprzęt: szara karta na smyczy | aluminiowa drabinka z dwoma stopniami | statywik na 11 cm | 2 filtry UV | pudełeczko ochronne na kartę pamięci | jedna karta pamięci | druga karta pamięci | trzecia karta świętej pamięci | pilot z antenką | dyfuzor | druga wersja dyskoteki 580 EX z doniczką na kwiaty lightsphere | musztardówka 50 mm 1.4 | jasny 24-70 | jasne i stabilne 70-200 z najdłuższą nazwą | 1 Duży Marek Trzeci.
Chyba za późno się obudziłem na kupno biletów - strona ticketpro informuje że wszystkie bilety już wyprzedane, zostały tylko VIP po 600 PLN
Szkoda że dalej nic nie wiadomo jak z możliwością wniesienia sprzętu bo za 600 PLN obejrzenie imprezy plus przekąski to trochę słaby interes. Alkohol nie wchodzi w grę - samochód na podorędziu
5d | 40d | tokina 10-17 fish | canon 24/1.4L | canon 85/1.8 | canon 135/2L | canon 400/5.6L
430ex | 2 x sunpak 555 | metz 60 ct-4 | 2 x elfo 500 | elfo 1200 | PW plus II | sekonic L-758DR
adam chrabąszcz | extreme sport | galeria CB