Strona 5 z 25 PierwszyPierwszy ... 3456715 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 242

Wątek: Red Bull X-Fighters Super Session Warsaw

Miasto
    Łeba

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stratus Zobacz posta
    Chyba za późno się obudziłem na kupno biletów - strona ticketpro informuje że wszystkie bilety już wyprzedane, zostały tylko VIP po 600 PLN
    Szkoda że dalej nic nie wiadomo jak z możliwością wniesienia sprzętu bo za 600 PLN obejrzenie imprezy plus przekąski to trochę słaby interes. Alkohol nie wchodzi w grę - samochód na podorędziu
    Bilety pewnie będzie można dostać przed stadionem, albo na allegro, poszukaj
    nawet na ebay'u nie zdziwiłbym sie jakby tam były :P
    Canon EOS 30D | C 28-135mm f3,5-5,6 | C 28mm f1,8 | C BG-E2
    Zdjęcia robię, tylko trochę się wstydzę

Bywalec

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stratus Zobacz posta
    Chyba za późno się obudziłem na kupno biletów - strona ticketpro informuje że wszystkie bilety już wyprzedane, zostały tylko VIP po 600 PLN
    Szkoda że dalej nic nie wiadomo jak z możliwością wniesienia sprzętu bo za 600 PLN obejrzenie imprezy plus przekąski to trochę słaby interes. Alkohol nie wchodzi w grę - samochód na podorędziu

Zerknij jeszcze raz. Właśnie sprawdziłem i sprzedane sa tylko bilety za 169zł. Tańsze wciąż są dostepne.
    Canon EOS 50D + 28-135mm f/3.5-5.6 IS USM + 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM + 50mm f/1.8 + 580EX II

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Może ktoś napisać gdzie słać wnioski o akredytacje?

EDIT : znalazłem

Cytat Zamieszczone przez redbullxfighters.com
    Wszystkie media zainteresowane uzyskaniem akredytacji na zawody Red Bull X-Fighters 2008 w Warszawie, proszone są o kontakt drogą mailową z Anną Czerniecką - anna.czerniecka@pl.redbull.com
    Ostatnio edytowane przez micles ; 30-07-2008 o 14:14

Bywalec

Domyślnie

Czy ktoś znalazł informację o której godzinie rozpoczynają sie zawody? Przejrzałem kilka stron i nic na ten temat nie zauwazyłem. Mam jeszcze pytanie dotyczące zakupu biletów przez ticketpro.pl. Na stronie już w piątek znalazłem informacje, że pieniądze zostały zaksięgowane a bilety wysłane a listonosza do tej pory nie ma. Pierwszy raz kupuje bilety na tej stronie dlatego nie wiem czy to normalne??
    Canon EOS 50D + 28-135mm f/3.5-5.6 IS USM + 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM + 50mm f/1.8 + 580EX II

colt
    Guest

Domyślnie

Ja znalazłem

http://www.scigacz.pl/Godziny,rozgry...awie,6303.html

od siebie dodam ze na bilecie jest godzina 17.00 (pewnie otwarcie bram, wpuszczenie około 30000 ludzi w końcu trochę trwa).

PS
    Ma ktoś już jakaś odpowiedź w sprawie akredytacji.

Miasto
    Łeba

Domyślnie

wpuszczają od 17 a zawody startują o 20

Domyślnie

Witam serdecznie,

dziękujemy za zainteresowanie zawodami Red Bull X-Fighters Super Session Warsaw.

W odpowiedzi na zapytanie przesyłam informacje o zasadach przyznawania akredytacji dla mediów.

Prosimy o zapoznanie się z nimi oraz odesłanie wypełnionego formularza akredytacyjnego (dostępnego w załączeniu) na adres anna.czerniecka@pl.redbull.com w terminie do 25 sierpnia.

(See attached file: Red Bull X-Fighters Super Session Formularz Akredytacyjny - prasa, radio, internet, agencje.xls)

Po zebraniu wszystkich wniosków akredytacyjnych podjęta zostanie decyzja o przyznaniu akredytacji, o czym poinformujemy do 29 sierpnia.

Przewidziane są dwa rodzaje akredytacji:

1. akredytacje prasowe – umożliwiające wejście w dniu zawodów wyłącznie na wyznaczoną trybunę prasową
    2. akredytacje foto / video – umożliwiające wejście w dniu zawodów wyłącznie do wyznaczonych stref „foto/video”

Zasady przyznawania akredytacji:
    1. Akredytacje przyznaje się wyłącznie dziennikarzom mediów zarejestrowanych sądownie w rejestrze dzienników i czasopism oraz profesjonalnym informacyjnym serwisom internetowym.
    2. Liczba akredytacji prasowych i foto/video jest ograniczona ze względu na ilość miejsc.
    3. Liczba akredytacji prasowych jest ograniczona na redakcję:
    4. Akredytacje prasowe i foto/video przyznawane są na podstawie prawidłowo wypełnionych formularzy akredytacyjnych (wszystkie pola).
    5. Akredytacje są imienne i nie mogą zostać odstąpione osobom trzecim.
    6. Wypełniony prawidłowo formularz akredytacyjny należy przesłać na adres anna.czerniecka@pl.redbull.com w nieprzekraczalnym terminie do dnia 25 sierpnia 2008 roku.
    7. Osoby, którym przyznano akredytację, zostaną o tym fakcie poinformowane w terminie od 26 do 29 sierpnia 2008 r. Informacja o przyznaniu akredytacji i możliwościach jej odebrania zostanie wysłana na podany w formularzu akredytacyjnym adres e-mail.
    8. Organizator zastrzega sobie prawo nie przyznania akredytacji bez podawania przyczyny.

W razie pytań proszę o kontakt.

Pozdrawiam,

Anna Czerniecka
    Senior Communication Manager
    Red Bull Poland
    No i moje pytanie.

Przygarnie ktoś Łodziaka pod skrzydła ?

Niestety nie jestem z prasy więc, z akredytacją moge się pożegnać :neutral:
    Canon 30D + BG-E2N + Tamron SP 17-50 f/2.8 + Sigma 100-300 f/4 EX HSM IF + Canon 28-80 f/3.5-5.6 II + 580EX II + Monopod GoldPhoto YH304 + Duży i ciężki statyw + Maxtor 750 Gb

Miasto
    Łeba

Domyślnie

Ja pisałem do Dziennika Bałtyckiego <lol> i niestety kupa - pan naczelny nie zgodził się na wpisianie w formularzu ich gazety ;(. Spróbuje z gazetką parafialną... A co!!

Początki nałogu Awatar Hellfire
    Miasto
    Koniaków

Domyślnie

Mi sie załatwia akredytacja

colt
    Guest

Domyślnie

Takim to dobrze Ja i tak bede kombinowal na lewo

Strona 5 z 25 PierwszyPierwszy ... 3456715 ... OstatniOstatni