Czy może ktoś podać adres skąd pobrać wniosek akredytacyjny?
Z góry dzięki
Czy może ktoś podać adres skąd pobrać wniosek akredytacyjny?
Z góry dzięki
Canon EOS-1D MarkII / Canon EOS-60D / Sigma 70-200mm f/2.8 / Canon 17-40L f/4 / Canon 430EX
Wysyłasz maila z wstępnym zainteresowaniem na adres podany przeze mnie jakieś kilka postów wyżej, po czym dostajesz wniosek na maila w załączniku. Raczej nie ma go nigdzie tak od razu dostępnego, chyba że ktoś uploadnie.
Witam kolegów.
Napisałem do Red Bull zapytanie o aparaty foto a konkretnie lustrzanki i obiektywy tele i taka jest odpowiedź:
Witam serdecznie,
bardzo przepraszam za tak późną odpowiedź ale musielismy podjąć decyzję co zrobić w przypadku aparatów fotograficznych.
Na teren imprezy można będzie wnieść każdy typ aparatu fotograficznego. Zabronione jest zaś wniesienie statywu oraz podestu pod aparat. Ten sprzęt o ile zostanie przyniesiony na imprezę będzie musiał zostać w przechowalni, której koszt będzie wynosił 20pln.
Zabronione jest zaś wnoszenie kamery profesjonalnej oraz innego profesjonalnego sprzętu do nagrywania obrazu oraz mikrofonu profesjonalnego oraz innego profesjonalnego sprzętu do nagrywania dźwięku.
Mam nadzieje, że jest to dobra wiadomość.
Pozdrawiam
Ula Szymczyk
Red Bull sp. z o.o.
Al. Wyścigowa 8a
02-681 Warszawa
yeeeeeeeee !! super! mam nadzieje ze tele doleci do mnie w koncu niebawem
Edit
Swoja droga po co statyw na taka impreze ?
Ostatnio edytowane przez colt ; 14-08-2008 o 02:17
Ostatnio edytowane przez gushman ; 14-08-2008 o 13:39
Mój sprzęt: szara karta na smyczy | aluminiowa drabinka z dwoma stopniami | statywik na 11 cm | 2 filtry UV | pudełeczko ochronne na kartę pamięci | jedna karta pamięci | druga karta pamięci | trzecia karta świętej pamięci | pilot z antenką | dyfuzor | druga wersja dyskoteki 580 EX z doniczką na kwiaty lightsphere | musztardówka 50 mm 1.4 | jasny 24-70 | jasne i stabilne 70-200 z najdłuższą nazwą | 1 Duży Marek Trzeci.
no tak nie pomyślałem o sekwencjach. Ni było pytania![]()
i jak? odpisali?
ja wczoraj do nich napisałem i też czekam na odpowiedź...
A wiesz który dzisiaj? Czy jest już po 25 sierpnia 2008 roku? Chyba nie.