Strona 3 z 25 PierwszyPierwszy 1234513 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 242

Wątek: Red Bull X-Fighters Super Session Warsaw

colt
    Guest

Domyślnie

Ale nadal nic nie wiadomo na temat wnoszenia sprzętu ?? Bo nie widzę jakiegoś regulaminu.

Uzależniony Awatar esteper
    Miasto
    Vava

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Arni3698-40D Zobacz posta
    http://www.ticketpro.pl/pl/akcja/szczegoly/965/ -> wracając do tej stronki uaktualniły się ceny począwszy od 89 zł skończywszy na 159 zł ( więc nie jest tragicznie ) i niżej jest mapka stadionu na której są zakreślone sektory :
    Pięknie
    Wychodzi na to że przelicznik jest prawie jak 1EUR = 1PLN :]
    Bo z tego co pamiętam, w Madrycie były podobne ceny.
    5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO

"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"

colt
    Guest

Domyślnie

Ceny biletów w Polsce wg www.redbullxfighters.com to 27 do 49 ojro. Czyli nie 1 do 1. Swoja drogą ciekawe czemu finał jest tak tani.

Miasto
    Vava

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez colt Zobacz posta
    Ceny biletów w Polsce wg www.redbullxfighters.com to 27 do 49 ojro. Czyli nie 1 do 1. Swoja drogą ciekawe czemu finał jest tak tani.
    Ale ja mówię o zeszłym roku, a nie o tym, zestawiłem ceny tego-rocznego RBXF, z zeszło-rocznym.

"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"

colt
    Guest

Domyślnie

No nic myślałem ze chodzi o tegoroczny Madryt. Nie ważne. Trzeba czekać kiedy coś o fotografowaniu napiszą.

Miasto
    Vava

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez colt Zobacz posta
    No nic myślałem ze chodzi o tegoroczny Madryt. Nie ważne. Trzeba czekać kiedy coś o fotografowaniu napiszą.
    Można tak czekać sobie i do usranej śmierci, na Diverse NOTJ, regulamin był na odwrocie biletów, tak więc sądzę że i w tym przypadku tak będzie. Pewnie pozostanie jedynie, przedzwonienie do organizatora w kwestii fotografowania.

colt
    Guest

Domyślnie

a jak wygladala sprawa ze sprzetem na Diverse bo nie bylem?

pzdr

Miasto
    Vava

Domyślnie

Małpki bez problemu, w przypadku luster dobrze było schować długą lufę, jakieś drugie dno idealnym rozwiązaniem było.
    Poza tym na bilecie zapis, że organizator może zabronić wniesienia sprzętu foto/video.

Coś już napisał Awatar gushman

Domyślnie

Mailowałem w tej sprawie do organizatora, ale osoba, do której mnie pokierowano, jest jeszcze na urlopie. Tzn. była. Do 14 lipca. Widać nie ogarnęła się jeszcze po wolnym, bo do dzisiaj nie ma odpowiedzi.
    Mój sprzęt: szara karta na smyczy | aluminiowa drabinka z dwoma stopniami | statywik na 11 cm | 2 filtry UV | pudełeczko ochronne na kartę pamięci | jedna karta pamięci | druga karta pamięci | trzecia karta świętej pamięci | pilot z antenką | dyfuzor | druga wersja dyskoteki 580 EX z doniczką na kwiaty lightsphere | musztardówka 50 mm 1.4 | jasny 24-70 | jasne i stabilne 70-200 z najdłuższą nazwą | 1 Duży Marek Trzeci.

Dopiero zaczyna Awatar Arni3698-40D

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gushman Zobacz posta
    Mailowałem w tej sprawie do organizatora, ale osoba, do której mnie pokierowano, jest jeszcze na urlopie. Tzn. była. Do 14 lipca. Widać nie ogarnęła się jeszcze po wolnym, bo do dzisiaj nie ma odpowiedzi.
    pewnie się ogarną na 2 dni przed samą imprezą albo dowiemy się jak już będzie impreza :P
    Canon 40D+BG-E2N | EF 17-40 4L USM|EF 70-200 4L |SpeedLite 580EXII |SanDisk 2 GB| Case Logic SLR4 | to dopiero początek uzależnienia ;D

Strona 3 z 25 PierwszyPierwszy 1234513 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów