Pokaż wyniki od 1 do 10 z 44

Wątek: Lustrzanki cyfrowe a wibracje - zabezpieczenia

Mieszany widok

Uzależniony
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KMV10 Zobacz posta
    To ja chyba żadnego zdjęcia z terenu nie mógłbym zrobić tak myśląc.

Notorycznie jeżdzę po lasach (trochę z racji profesji trochę z racji zamiłowania), piach i górki (wjazdy pod wydmy najeżone korzeniami jak i zjazdy po korzeniach) - wszystko to z aparatem 20D. Solidna puszka.
    Jeśli chodzi o wibracje to demonizuje się lasy. Większość tras jest "gładka", no chyba że je zniszczyły konie. Serio.
    Najbardziej wstrząso-wkurzające są uczęszczane przez ciężki transport szutry - tak, takie coś się zdarza oraz zniszczony asfalt.
    Niesamowite, że takie coś się zdarza :grin::-D

zjeżdżać, a zjeżdżać to dwie różne rzeczy

Tylko że mi cały czas chodzi również o komfort jazdy. Przykładowo "napierasz" lasem pod górę, nogi bolą jak cholera, a tu jeszcze na plecach 2kg sprzętu i cholernie niewygodny plecak. Co nie zmienia faktu że nawet na dosyć hmm "mocne" wycieczki aparat można wziąć
    350D

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Alzail Zobacz posta
    Niesamowite, że takie coś się zdarza :grin::-D

zjeżdżać, a zjeżdżać to dwie różne rzeczy

Tylko że mi cały czas chodzi również o komfort jazdy. Przykładowo "napierasz" lasem pod górę, nogi bolą jak cholera, a tu jeszcze na plecach 2kg sprzętu i cholernie niewygodny plecak. Co nie zmienia faktu że nawet na dosyć hmm "mocne" wycieczki aparat można wziąć
    No i właśnie dlatego trzymasz sobie sprzęt na bagażniku, a sam zasuwasz pod górę.
    O downhillu nie mówiliśmy, umówmy się - w tym przypadku lepiej zapomnieć o sprzęcie na rowerze. A może się mylę?

Uprawnienia umieszczania postów