Pokaż wyniki od 1 do 10 z 146

Wątek: 40D vs. 5D - szybkostrzelnosc - sport.

Mieszany widok

Uzależniony Awatar myst
    Miasto
    Kraków

Wink

Cytat Zamieszczone przez michal_sokolowski Zobacz posta
    chciałbym widzieć Twoje zdjęcie tej sytuacji.... Mistrzu.
    Ja to może się nie znam, ale generalnie wydaje mi się że profesjonaliści nie tłumaczą się , bo nie mają z czego... Dla mnie w reportażu jest kilka chwil które MUSZĄ być zarejestrowane, ale poza tymi momentami strzelam póki nie będę przekonany że nie będę się musiał tłumaczyć z tego co pokaże klientom.

Myślę Michał, że w twoim interesie jest zaprzestanie brnięcia w temat wstawionych fotek - im bardziej walczysz, tym bardziej beznadziejna staje się to walka...
    5DII, 5D, 24L, 85L + dodatki.

Maciek Toliński

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez myst Zobacz posta
    Ja to może się nie znam, ale generalnie wydaje mi się że profesjonaliści nie tłumaczą się , bo nie mają z czego... Dla mnie w reportażu jest kilka chwil które MUSZĄ być zarejestrowane, ale poza tymi momentami strzelam póki nie będę przekonany że nie będę się musiał tłumaczyć z tego co pokaże klientom.

Myślę Michał, że w twoim interesie jest zaprzestanie brnięcia w temat wstawionych fotek - im bardziej walczysz, tym bardziej beznadziejna staje się to walka...
    ja nie walczę... wrzuciłem ostatnie z wesela, a że było bardzo ciężko i ciasno to już inna kwestia. Ale ok, dla świętego spokoju - te zdjęcia są kiepskie.
    Mogłyby być lepsze.

Uprawnienia umieszczania postów