Zobacz wyniki ankiety: Co robimy z zebranymi środkami?

Głosujących
104. Nie możesz głosować w tej sondzie
Strona 4 z 53 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 527

Wątek: Fundacja "Mam Marzenie" - marzenie o aparacie - nowa akcja!

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Kutno-Warszawa

Domyślnie

Jeżeli padnie jednak na Canona, to mam zbędnego kita 18-55 (1,5 roku, w dobrym, moim zdaniem, stanie, pstryknięte około 3 tys. zdjęć). Jeżeli nie wypada dawać używanego sprzętu, albo uda się uzbierać na pełną klatkę :-), to ewentualnie mogę wystawić na allegro i przelać kasę na konto.

Domyślnie

Czekam na odbiór 400D jak przyjdzie (wczoraj wysłali) to coś dorzucę

Początki nałogu Awatar adikPL
    Miasto
    Będzin

Domyślnie

Ta akcja sprawia, że od rana mam dobry humor Fajnie jest pomagać, to naprawdę podnosi poczucie własnej wartości "Zapodałem" linka do tego wątku na gadu-gadu, może ktoś z moich znajomych zdecyduje się wpłacić parę złotówek na ten szczytny cel
    www.adriankordas.blogspot.com
    -------------------------------
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Pobieżnie oglądając stronę tej fundacji nie zauważyłem możliwości wsparcia innego niż finansowe i wolontariat. Jak sobie wyobrażacie przekazanie tego sprzętu tej dziewczynce?

Uzależniony Awatar Paenka

Domyślnie

A na aparat dla mnie też się złożycie? :> Tez jestem biedna i się analogiem męczę Szkoda, że ja nie znajdę nigdy takich hojnych sponsorów ale co tam....jak dostane jakieś kieszonkowe to się dorzucę, a jak!...tylko do kiedy zbieracie, żebym zdąrzyła jeszcze ?
    Tzn. tak teoria mówi o praktykę mnie nie pytajcie;p

TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się

Początki nałogu Awatar adikPL
    Miasto
    Będzin

Domyślnie

Kiedyś interesowałem się tą fundacją. Do każdego "Marzyciela" są przydzieleni wolontariusze (mieszkający w okolicy gdzie przebywa Marzyciel- najczęściej w szpitalu). Warto się z nimi skontaktować i omówić tą kwestię, przy przekazaniu prezentu (w obecności samego zainteresowanego, wolonraiuszy i ew. darczyńcy) są robione fotki i zamieszczane na stronie fundacji pod imieniem Marzyciela, gdzie każdy może zobaczyć BEZCENNY UŚMIECH małego Marzyciela
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Najlepiej przedzwonić do koordynatora tej fundacji w Poznaniu i omówić kwestie techniczne (ale to pewnie później jak się uzbiera odpowiednią sumę) Pozdrawiam
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Paenka Zobacz posta
    ....jak dostane jakieś kieszonkowe to się dorzucę, a jak!...tylko do kiedy zbieracie, żebym zdąrzyła jeszcze ?

Na spełnienie marzenia nie ma terminu, kiedy się uzbiera kasę i zakupi prezent jest organizowane spotkanie, na którym się go przekazuje.
    Ostatnio edytowane przez adikPL ; 06-06-2008 o 19:03 Powód: Automerged Doublepost
    www.adriankordas.blogspot.com
    -------------------------------
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Pełne uzależnienie Awatar gwozdzt

Domyślnie

Ludzie! jestem w szoku !!!

Na koncie zebrało się 800 zł!!!

Stalo się to dzięki ofiarności następujących forumowiczów: RAFALR, DR11, ADIKPL, romko, Lesio73, MacGyver, DOBERT oraz jednej osoby, która chce pozostać anonimowa.
    SERDECZNIE DZIĘKUJEMY!!!

Jeszcze przed godz. 15:00 o naszej akcji poinformowalem mailem osoby, które sa wymienione na stronie w dziale: "Kontakty w Poznaniu"
    http://www.mammarzenie.org/wolontariat.php?city=poznan

Cytat Zamieszczone przez Merde Zobacz posta
    Pobieżnie oglądając stronę tej fundacji nie zauważyłem możliwości wsparcia innego niż finansowe i wolontariat. Jak sobie wyobrażacie przekazanie tego sprzętu tej dziewczynce?
    o to również zapytałem w mailu: czy mamy zakupić aparat czy przesłać zebrane środki na konto fundacji?
    Odpowiedzi na razie nie dostałem.
    Pozdrowienia, Tomek
    Kilka moich zdjęć... i sprzęt

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Byłbym jakiś spokojniejszy, gdyby udało się tak załatwić, że przekazujemy już zakupiony sprzęt a nie pieniądze. Siedzimy w fotografii po uszy i myślę, że lepiej będziemy w stanie zamienić pieniądze na sprzęt niż ludzie z fundacji.
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Pełne uzależnienie Awatar gwozdzt

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolaj Zobacz posta
    Byłbym jakiś spokojniejszy, gdyby udało się tak załatwić, że przekazujemy już zakupiony sprzęt a nie pieniądze. Siedzimy w fotografii po uszy i myślę, że lepiej będziemy w stanie zamienić pieniądze na sprzęt niż ludzie z fundacji.
    Zdecydowanie popieram obiema rękami.
    Pierwsze co mi przyszło do głowy, to właśnie fakt, że gdyby miała kupować fundacja, to najprawdopodobniej przepłacą (a konkretnie w tym przypaku za daną kwotę kupią słabszy sprzęt).
    Pozdrowienia, Tomek
    Kilka moich zdjęć... i sprzęt

Bywalec Awatar Marek69
    Miasto
    Będzin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolaj Zobacz posta
    zgadzam się z tobą lepiej jak my to kupimy
    przynajmniej będziemy wiedzieć co dziewczyna dostała mamy ludzi którzy zajmują sie sprzedażą myślę że sprowadzą w tym przypadku tą szt bez marży.
    Ps. daj cię mi znać gdzie wysłać sprzęt odemnie.
    Pozdrawiam
    Marek

Strona 4 z 53 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów