Zobacz wyniki ankiety: Co robimy z zebranymi środkami?

Głosujących
104. Nie możesz głosować w tej sondzie
Strona 5 z 53 PierwszyPierwszy ... 3456715 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 527

Wątek: Fundacja "Mam Marzenie" - marzenie o aparacie - nowa akcja!

Początki nałogu Awatar adikPL
    Miasto
    Będzin

Domyślnie

Ja równiez popieram zdanie Kolaja. Najlepiej byłoby gdyby jedna z osób z CB zaangażowana w naszą akcję, a mieszkająca najbliżej Poznania mogła osobiście przekazać sprzęt już w dniu spotkania (najczęsciej weekend) w obecności osób z fundacji, rodziców i samego Marzyciela (to jest kewstia dogadania z osobami z fundacji). Jeśli ma niedaleko do Poznania "straci" najwyżej 3 godziny z dojazdem, bo cała uroczystość nie trwa zbyt długo, a fotki z tego wręczenia wszyscy będziemy mogli zobaczyć na stronie fundacji pod imieniem Marzyciela.
    Co Wy na to?
    www.adriankordas.blogspot.com
    -------------------------------
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Pełne uzależnienie Awatar gwozdzt

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marek69 Zobacz posta
    mamy ludzi którzy zajmują sie sprzedażą myślę że sprowadzą w tym przypadku tą szt bez marży.
    Nie chciałem tego pisać, ale skoro już o tym wspomniałeś, to właśnie w Poznaniu i okolicach jest "zagłębie" forumowych TIPów i cały czas właśnie na nich liczę w tej kwesti.

Cytat Zamieszczone przez adikPL Zobacz posta
    Najlepiej byłoby gdyby jedna z osób z CB zaangażowana w naszą akcję, a mieszkająca najbliżej Poznania mogła osobiście przekazać sprzęt już w dniu spotkania (najczęsciej weekend) w obecności osób z fundacji, rodziców i samego Marzyciela (to jest kewstia dogadania z osobami z fundacji).
    jednym zdaniem: szukamy "meża zaufania" z okolic Poznania.

Generalnie też tak to widzę: zgłaszamy się do fundacji, mamy aparat, mamy człowieka, ktory to przekaże i prosimy o organizację spotkania.
    Pozdrowienia, Tomek
    Kilka moich zdjęć... i sprzęt

Początki nałogu Awatar adikPL
    Miasto
    Będzin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gwozdzt Zobacz posta
    jednym zdaniem: szukamy "meża zaufania" z okolic Poznania.

Generalnie też tak to widzę: zgłaszamy się do fundacji, mamy aparat, mamy człowieka, ktory to przekaże i prosimy o organizację spotkania.

Dokładnie tak Najpewniej i najbezpieczniej, z pełną świadomością co dajemy (a nie co i za ile kupią osoby z fundacji).
    www.adriankordas.blogspot.com
    -------------------------------
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Jak coś to mam polarek fioletowa Hoya na 58mm chętnie ją podeśle,jeśli się przyda

Początki nałogu Awatar djcargo
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Miło wspomóc tak piękną akcję

Z mojej strony dodam: kupno innego aparatu niż Canon byłoby niewskazane, nie narażajmy dziewczyny na szok

Może da radę dostać jeszcze nowe 350D w dobrej cenie? Albo jak dobrze pójdzie to rzucić się na 400D z kitem...
    Regulamin pkt 8.

Awatar diabelek275
    Miasto
    Żywiec

Domyślnie

Z wielką przyjemnością przyłączam się do akcji. Dodatkowo w dziale SPRZEDAM wrzuciłem dwie rzeczy. Pieniążki ze sprzedaży przeznaczam również na tą świetną akcję. http://canon-board.info/showthread.php?t=34792

Początki nałogu Awatar ewa_olsztyn
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Ale fajni jesteście wszyscy
    Lecę do banku!
    Ostatnio edytowane przez ewa_olsztyn ; 07-06-2008 o 13:35

Dopiero zaczyna Awatar lamuszka
    Miasto
    Jersitz

Domyślnie

W poczekalni fundacji znalazłem jeszcze jednego marzyciela, któremu ktoś z nas mógłby pomóc i to raczej niewielkim kosztem: http://www.mammarzenie.org/poznan/2008/marta_w.php
    Chodzi o profesjonalną sesję zdjęciową i portfolio. Ja jestem zdecydowanie za cienki, ale jestem pewien, że na CB znajdzie się niejeden artysta, który mógłby spełnić to marzenie. Zachęcam :smile:

Do Modów: nie chcąc robić bałaganu i mnożyć wątków, wkleiłem rzecz tutaj, jeśli jednak nie pasuje, najmocniej przepraszam :smile:

Pełne uzależnienie Awatar gwozdzt

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lamuszka Zobacz posta
    W poczekalni fundacji znalazłem jeszcze jednego marzyciela, któremu ktoś z nas mógłby pomóc i to raczej niewielkim kosztem: http://www.mammarzenie.org/poznan/2008/marta_w.php
    Chodzi o profesjonalną sesję zdjęciową i portfolio.
    sprawa w tej chwili nie jest możliwa do realizacji:
    http://canon-board.info/showthread.p...694#post480694
    Pozdrowienia, Tomek
    Kilka moich zdjęć... i sprzęt

Dopiero zaczyna Awatar lamuszka
    Miasto
    Jersitz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gwozdzt Zobacz posta
    sprawa w tej chwili nie jest możliwa do realizacji:
    http://canon-board.info/showthread.p...694#post480694
    Dopiero po zamieszczeniu posta olśniło mnie, żeby sprawdzić czy przypadkiem już się nie pojawiło Pozwoliłem sobie jednak nie kasować, żeby sprawa nie odeszła w zapomnienie wraz z poprzednią, zakończoną już, akcją. Ostatecznie to, że nie ma możliwości spełnienia marzenia w tej chwili, nie oznacza (miejmy nadzieję), że nie da się zrealozować go w przyszłości. Taka taż zresztą jest psychologiczna wartość całego pomysłu "mam marzenie" - dając nadzieję, dawać siły do walki z chorobą. Jeśli więc znalazłby się ktoś chętny podjąć się zrobienia tej sesji w przyszłości, to byłaby już połowa sukcesu. W każdym razie, przepraszam za OT.
    Ostatnio edytowane przez lamuszka ; 07-06-2008 o 15:41

Strona 5 z 53 PierwszyPierwszy ... 3456715 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów