Tak jako ciekawostke dodam, ze dla porownania rzadki Canon 200 f2 za $6K
lezy do wziecia od reki w kazdym sklepie
http://www.bhphotovideo.com/c/produc...f_2_EF_IS.html
Sorry za sformuowanie, ale Canon to na serio banda idiotow...
Tak
Nie
Tak jako ciekawostke dodam, ze dla porownania rzadki Canon 200 f2 za $6K
lezy do wziecia od reki w kazdym sklepie
http://www.bhphotovideo.com/c/produc...f_2_EF_IS.html
Sorry za sformuowanie, ale Canon to na serio banda idiotow...
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Marketing w nikonie nie śpi. Na szkło 24-70 jest cholendarnie wielka podaż więc i cena jest wysoka, o wiele wyższa niż u canona za taki odpowiednik. Szkło lepsze-fakt ale czy aż tyle ile wynosi różnica w cenie?
Ciekawie zapowiadają się najnowsze premiery obu firm.![]()
"korpus niezbyt profi w rękach profi daje rezultaty bardziej profi niż korpus profi w rękach amatora, ale już korpus profi w rękach profi daje rezultaty bardziej profi niż korpus niezbyt profi w rękach profi"
5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
:: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
:: Motywy wordpress
Ostatnio edytowane przez panczo ; 24-05-2008 o 10:59
"korpus niezbyt profi w rękach profi daje rezultaty bardziej profi niż korpus profi w rękach amatora, ale już korpus profi w rękach profi daje rezultaty bardziej profi niż korpus niezbyt profi w rękach profi"
ale nie nakręcisz filtrów dodaj min. czułość 200 i z niektórych ujęć d...
Fotografia to taka zabawa, że każdy efekt można najczęściej uzyskać na kilka sposobów. Choć faktycznie nie wyobrażam sobie D3 w studio, a znam już ten aparat całkiem dobrze.
Aha, ten superzoom nikona wysypał się koledze po kilku tygodniach. Nie przymykał przysłony i coś tam jeszcze. Na szczęście nie brali się za naprawianie, tylko wymienili na nowy.
Jarek
Owszem, jednak są sytuacje, w których brak szarego x8 lub 16 cięzko bedzie zastapić lub skorygować w PS, podobnie z IR