Wklejam bo na dpreview dodali funkcje edycji posta
http://forums.dpreview.com/forums/re...ssage=28576734
..... yyyyyy... jąkać się nie mogę przestaćZamieszczone przez dpreview
![]()
Tak
Nie
Wklejam bo na dpreview dodali funkcje edycji posta
http://forums.dpreview.com/forums/re...ssage=28576734
..... yyyyyy... jąkać się nie mogę przestaćZamieszczone przez dpreview
![]()
end of September znaczy bedzie w sklepach, czyli jak zwykle prezentacja na Fotokinie i tydzień później w sklepach. Za dużo rzeczy się w tym poście zgadza, oj za dużo..
BTW, z tym gripem to wygląda sensownie. To by oznaczało, ze będzie taki sam jak do 40D, podobnie zrobił nikon z d300 D700. W końcu sensowny ruch zważywszy ceny tego transmitera ..
No jakby OLED-a dali byłoby miło. Zapowiedzi były, że nie wcześniej niż w 2009 ale konkurencja śrubę przykręca więc kto wie.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Wczoraj nie było LV, a dzisiaj już jest i to w dodatku na OLED!
To się nazywa reagowanie na uwagi klientów! Canon RULEZ!![]()
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Kapitan Wagner
ale to jest ten droższy model. spoko 6D będzie tańszy i prostszy![]()
akustyku cena 3.2k$ jest nawet trochę niższa na moje oko niż 2k€, no ale może uważasz że powinni wyżej cenić tak snobistyczny sprzęcior, który robi tylko 3fps'yDla mnie mogą zrezygnować z lampy - sterowane okiem punkty AF czy AE to by było coś
A tak w ogóle to mi się nie wydaje, żeby wypuścili nawet tą droższą wersję w cenie Nikosia D3 - to nie ta półka raczej... a może się mylę?
Ostatnio edytowane przez myst ; 10-07-2008 o 23:05
5DII, 5D, 24L, 85L + dodatki.
Maciek Toliński