Tak
Nie
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
w wątku o Nikonach pojawiło się info o prawdopodobnym D700 z FF. Podział 5D na dwie półki FF wydaje się naprawdę bardzo realny.
Ten wątek to taka kawiarenka. Na jesieni, po premierach świeżych piątek (cały czas myślę że będzie to 3D i 7D) być może bywalcy przeniosą się do wątku o 50D...
...i będzie równie sympatycznie i rzeczowo; jak to "na wspólnej"
Ostatnio edytowane przez Mellan ; 19-06-2008 o 02:37
C-F-K - forever
Premiera Nikona D700 (FF) będzie + - 1 lipca. Myślę, że Canon odpowie kilka dni później. W tym roku premierę ujrzy również Sony A900 (czy jak to się będzie nazywać- z tą samą matrycą co D700 Nikona). Zatem będzie ciekawie. Koniec roku 2008 = 3 nowe korpusy z pełną klatką za mniej niz 10tys![]()
Nikony, Canony (EOS 50e, AE1, AV1, T70) Olympus, Pentaxy, Minolta, Leica, Hasselblad, Rolleiflex, Voigtlander, FKD (Praktica, Zenit, FED, Zorkij, Kiev, Smiena i to nie wszystko)
nie widzę sensu spekulowania na mało istotne sprawy. Niech to będzie matryca Sony - to dla mnie jest obojętne. Zwróciłem uwagę, że D700 i A9000 będą miały inna matryce bo to inne ilość megapikseli.
Nikony, Canony (EOS 50e, AE1, AV1, T70) Olympus, Pentaxy, Minolta, Leica, Hasselblad, Rolleiflex, Voigtlander, FKD (Praktica, Zenit, FED, Zorkij, Kiev, Smiena i to nie wszystko)
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner