Zobacz wyniki ankiety: Czy następca 5D ma szansę pokazać się w Sierpniu/tym roku ?

Głosujących
730. Nie możesz głosować w tej sondzie
Strona 123 z 331 PierwszyPierwszy ... 2373113121122123124125133173223 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 221 do 1 230 z 3929

Wątek: 5D i co dalej... ?

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie

Wklejam bo na dpreview dodali funkcje edycji posta
    http://forums.dpreview.com/forums/re...ssage=28576734

Cytat Zamieszczone przez dpreview
    - If it was full frame and had a 100% viewfinder?
    - If it had a 16 mp sensor?
    - If it had a sharp bright rear OLN screen that could be viewed in outside light?
    - If it shot 6 continuous frames per second in 14 bit mode?
    - If its internal software was customizable?
    - It allowed you to load modules with features you needed from your computer into the camera.
    - It also allows third parties to write features into the software in the form of plugins. The plugins will add features like in camera filters (soft focus, etc) that with live view you can see the effects on the sharp OLN screen immediately.
    - If it had an improved focusing system with 21 focus points, 12 of which were cross sensor type, coupled to spot metering and selected by eye control focus.
    - If it had an improved metering system with 45 evaluative grids that were sensitive to subject contrast.
    - If it had weather sealing, true weather sealing, not the cheap tape of the 40D
    - If it had a pop up flash with new technology that almost doubles existing in camera flash range.
    - If it allowed the wireless transfer of files from the camera to a laptop through the addition of an extension grip.

Would you buy this camera if it were named the Canon 3D and was priced at $3,299.99? Would you?
    ..... yyyyyy... jąkać się nie mogę przestać

Uzależniony Awatar habakuk
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gietrzy Zobacz posta
    Wklejam bo na dpreview dodali funkcje edycji posta
    http://forums.dpreview.com/forums/re...ssage=28576734

..... yyyyyy... jąkać się nie mogę przestać

jes, jes, jes. bat łen?

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

end of September znaczy bedzie w sklepach, czyli jak zwykle prezentacja na Fotokinie i tydzień później w sklepach. Za dużo rzeczy się w tym poście zgadza, oj za dużo..

BTW, z tym gripem to wygląda sensownie. To by oznaczało, ze będzie taki sam jak do 40D, podobnie zrobił nikon z d300 D700. W końcu sensowny ruch zważywszy ceny tego transmitera ..
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

No jakby OLED-a dali byłoby miło. Zapowiedzi były, że nie wcześniej niż w 2009 ale konkurencja śrubę przykręca więc kto wie .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uzależniony

Domyślnie

Wczoraj nie było LV, a dzisiaj już jest i to w dodatku na OLED!
    To się nazywa reagowanie na uwagi klientów! Canon RULEZ!

Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lempl Zobacz posta
    Wczoraj nie było LV, a dzisiaj już jest i to w dodatku na OLED!
    To się nazywa reagowanie na uwagi klientów! Canon RULEZ!
    Żeby się jutro nie okazało, że ze względu na ascezę, o której wspominałem w ogóle nie będzie żadnego wyświetlacza . W końcu w analogu nie było i dało się z tym żyć .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

fajne, ale niech wywala ten pierdylion punktow AF i zrobia z powrotem 3fps, a w zamian zjada z cena do powiedzmy 2000€. i dla mnie moze byc. kupie sobie
    www albo tez flickr

Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    fajne, ale niech wywala ten pierdylion punktow AF i zrobia z powrotem 3fps, a w zamian zjada z cena do powiedzmy 2000€. i dla mnie moze byc. kupie sobie
    6D za 2000$ z AF-em z 40D może być ?
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

ale to jest ten droższy model. spoko 6D będzie tańszy i prostszy
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Uzależniony Awatar myst
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

akustyku cena 3.2k$ jest nawet trochę niższa na moje oko niż 2k€, no ale może uważasz że powinni wyżej cenić tak snobistyczny sprzęcior, który robi tylko 3fps'y Dla mnie mogą zrezygnować z lampy - sterowane okiem punkty AF czy AE to by było coś

A tak w ogóle to mi się nie wydaje, żeby wypuścili nawet tą droższą wersję w cenie Nikosia D3 - to nie ta półka raczej... a może się mylę?
    Ostatnio edytowane przez myst ; 10-07-2008 o 23:05
    5DII, 5D, 24L, 85L + dodatki.

Maciek Toliński

Strona 123 z 331 PierwszyPierwszy ... 2373113121122123124125133173223 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów