Pokaż wyniki od 151 do 160 z 166

Wątek: obciach

Widok wątkowy

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon Zobacz posta
    Przebijam: kiedyś (widząc mnie z 70-200IS) jeden starszy pan wcisnął mi dalmierzowca, z klinem itp., i poprosił o zrobienie zdjęcia Nie miałem odwagi przyznać się, że w życiu czegoś takiego nie trzymałem w ręku i zrobiłem na czuja Mam nadzieję, że coś wyszło ;-)
    Dalmierzowce nie maja klinow (pewnie to byla manualna lustrzanka) tylko takie plamki, jak sie kreci one nachodza na siebie. Obraz rozdwojony staje sie jakby jednolity.
    Trzeba bylo ustawic odleglosc na pale, czyli z pierscienia, tam jest wyskalowana w metrach.
    Czesc.ch.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez schuvi Zobacz posta
    Ja niedawno jeszcez widzialem goscia z Fuji S5500, robile slub ze hej. Gdybym swojego 400D z L-ka niemial to by mlodzi niebyli tacy zadowoleni.A z racji tego ze to moji doobrzy znajomi sie chajtali wiec wzialem ze soba i postrzelalem zdeka(1000)hehe.
    Oczy mialem wieksze niz wilk jak mnie gosc probowal przekonac ze jego 10x
    zomm jesz lepszy itd niz moj 24-70L.
    On mialby jeszcze wieksze przy rozliczaniu gdyby nie moje strzaly
    Twoj tekst jest najwiekszym obciachem w tym temacie. Choc wiekszosc pisze podobne madrosci, ty masz palme pierwszenstwa.
    Ch.
    p.s. mozna zrobic kompaktem fajne fotki wszedzie, takze na weselu. Trzeba umiec. Ja potrafie, wszystkim. No, prawie wszystkim.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez schuvi Zobacz posta
    Obciach robic slub kompaktem.....
    No co Ty powiesz?
    Ch.
    Ostatnio edytowane przez chomsky ; 30-04-2008 o 14:54 Powód: Automerged Doublepost
    Analog ma "dusze".

Uprawnienia umieszczania postów