Niech ci będzie, Terminator, że niepotrzebna,![]()
Niech ci będzie, Terminator, że niepotrzebna,![]()
C-F-K - forever
Mocować wysięgnik z aparatem do motoru, przez 40 minut, twierdząc że jest to stabilna konstrukcja i nie zrobić ani jednego ostrego zdjęcia, gdyż konstrukcja jednak nie była stabilna![]()
5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO
"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"
Mam już lampkę, ale drugą. Towers wysłał mi DHL'em i nie zawiedli. Mam nadzieję, że dostanie odszkodowanie od poczty.
I nowy obciach: dlaczego z powodu niewydolności poczty polskiej mam pewne poczucie winy, że wplątałem sprzedającego w niezręczną sytuację?
shit...happens
C-F-K - forever
Wiesz kompi, masz wiele racji. Artystycznie mogą być dobre, tu doświadczenie ma znaczenie nie do przecenienia.
Ale moim zdaniem o tyle ile drogi sprzęt nie gwarantuje udanych zdjęć, o tyle kiepski gwarantuje ich techniczną beznadziejność...
Ostaję przy swoim: to obciach oferować komuś płatne usługi fotograficzne dysponując kompaktem... poprostu nie wypada i już.
Za darmo i owszem.
C-F-K - forever
Ale klient jest dzisiaj bardziej "wymagalny" i raczej nie wynajmie fotografa z kompaktem.![]()
Podobno lepiej być zdrowym i bogatym, niż biednym i chorym.
Mówcie sobie, co chcecie, ale chyba lepiej być dobrym fotografem i mieć sprzęt up-to-date, niż być kiepskim fotografem i mieć kompakt.![]()
Pozdrówka
m_o_b_y
--------------------------------------------------------
Poszedłem w lewo, chociaż mogłem pójść i w prawo.
Witold Gombrowicz