Strona 193 z 254 PierwszyPierwszy ... 93143183191192193194195203243 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 921 do 1 930 z 2535

Wątek: Zarabianie na zdjeciach

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez emiel Zobacz posta
    dzieki,
    to mialo byc moje kolejne pytanie, czy zawsze trzeba precyzować keywords.... bo czasem szczegółowe propozycje istock sa bez sensu.

ale jak mus to mus
    nie musisz precyzować, ale chyba wtedy system nie będzie brał danego keyworda pod uwagę przy wyszukiwaniu...
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Domyślnie

Jak na SS sprawdzic ile razy ktos ogladal zdjecie albo czy ktos dodal je do Lightbox ??

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rypson Zobacz posta
    Jak na SS sprawdzic ile razy ktos ogladal zdjecie albo czy ktos dodal je do Lightbox ??
    chyba się nie da... bynajmniej ja nie widzę jak :P

Coś już napisał Awatar emiel
    Miasto
    Okolica piękna, ale dziura zajebista...

Domyślnie

np cos takiego

myslalem ze po polsku bedzie latwiej, ale widze ze trzeba wrócić do wersji angielskiej.
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    17-50mm|70-200mm|50mm|85mm|100mm|8mm|Lampki|Statyw...

www.forum.subaru.pl

Domyślnie

nie uzywajcie polskich keywords... to tylko komplikuje caly proces....
    Naprawde wszystkim bardzo polecam strone : http://photokeywords.com/

Rob no wlasnie... ja tez nie widze nie mgoe znalec... mimo wszystko dzieki

Coś już napisał Awatar emiel
    Miasto
    Okolica piękna, ale dziura zajebista...

Domyślnie

ustawiłem j.polski dla całej strony, skąd miałem wiedzieć ze będzie w idiotyczny sposób tłumaczyć keywords, wróciłem do angielskiego i teraz jest ok,
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    17-50mm|70-200mm|50mm|85mm|100mm|8mm|Lampki|Statyw...

www.forum.subaru.pl

Domyślnie fotolia a fotki z działu free?

Witam

Mam pytanko odnośnie banku Fotoli, czy gdy wystawiamy fotki free to czy na nich zarabiamy? gdzieś wyczytałem że niby czerpiemy korzyści z reklam ale w jaki sposób i czy dostajemy za to kredyty tak jak za normalne fotki ???
    Canon 350D+Grip; EF-S 18-55; Tamron 17-50 f2.8; Speedlite 580 EX; SanDisk 1GB; SanDisk 2GB II; UV Marumi; Hoya HMC Super 77mm; Canon 16-35 f2.8 L II; Canon 70-200 2.8 L ; UV B+W F-PRO 77mm;http://picasaweb.google.pl/thiel.andrzej

Początki nałogu
    Miasto
    tu i tam...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez elvis700 Zobacz posta
    Witam

Mam pytanko odnośnie banku Fotoli, czy gdy wystawiamy fotki free to czy na nich zarabiamy? gdzieś wyczytałem że niby czerpiemy korzyści z reklam ale w jaki sposób i czy dostajemy za to kredyty tak jak za normalne fotki ???
    Oczywiście, na zdjęciach wystawionych jako free nie zarabiamy bezpośrednio w żaden sposób. Jedynie może to pełnić rolę reklamy, tzn osoby przeglądające zdjęcia darmowe mogą wejść do naszego portfolio i pobrać zdjęcia za $$$. Innych zalet nie widzę.
    5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
    :: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
    :: Motywy wordpress

Bywalec Awatar gutek
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Ile standardowo czeka się na przelanie pieniędzy na fotolii?
    Pierwszy raz osiągnąłem limit
    Dałem "convert into cash", od dwóch dni jest pending.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Ja już u siebie zgromadziłem dość przyzwoitą kwotę, a jak widzę że dolar idzie w dół to coraz bardziej chcę je wypłacić. Czy może ktoś tutaj w jednym poście napisać dokładnie jak wygląda droga jego zarobionych $ z konta na stocku do konta w banku (+wszystko po drodze).

Chciałbym usłyszeć, co prócz zlecenia wypłaty trzeba zrobić. Generalnie chodzi o kwestię rozliczenia ze skarbówką. Ściśle i zwięźle. Z tego co wyczytałem to trzeba zrobić jakiś przelew do US, a potem uwzględnić w rozliczeniu rocznym... ale co, jak, ile, kiedy i dlaczego akurat tak? Proszę napisz jak TY rozliczasz się z US z fotografii stockowej.

Pozdrawiam,

Strona 193 z 254 PierwszyPierwszy ... 93143183191192193194195203243 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów