Ostatnio edytowane przez robgr85 ; 23-04-2008 o 14:56
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
juz powoli zamykamy kwiecien panowie
jak sprzedasz wygladala w tym miesiacu?
U mnie najlepszy miesiac w historii..... w koncu dostalem sie na SS gdzie w tym momencie mam 570 DL w tym 4 EL.... szkoda tylko ze tak malo placa od zdjecia bo 0.25 to raczej smieszna suma... no ale ziarnko do ziarnka.... Fotolia i Dreamstime nieco zwolnily u mnie ale porownywalnie do ostatniego miesiaca... IStock mnie mile zaskoczyl w tym miesaicu zarobki naprawde niezle sa... no i tak jakby cos sie zaczynalo dziac na rynku, bo SS maja zmienic ceny, Istock wprowadza subskrypcyjne sciaganie zdjec wiec mam mala nadzieje ze wszystko to razem w maju przyniesie dobry zysk
Podziekowalem przy okazji za wspolprace dla SX wiec jakby ktos chcial moje konto przejac to chetnie oddam... moim zdaniem stock naprawde marny i niewarto sobie nim glowy zawracac chociaz znam takich co tam zarabiaja mim sie nie udalo, zreszto anwet szansy sobie nie dalem bo nie widze sensu marnowac czasu na stock fatalnie zorganizowany juz 123rf lepiej wyglada organizacyjnie przy nich....
u mnie najlepiej idzie na SS, ale "najlepiej" tzn 170 fotek na ten misiac przy 83 fotach w galerii. mam nadzieje, ze mimo wszystko bedzie lepiej w maju![]()
mi po miesiącu niewysyłania fotek do SS [taki eksperyment :P] (mam aktualnie 160 w galerii) DLe spadły do poziomu (średnio) 8/dzień.
Pozdrawiam,
Ostatnio mnie zaszczyt kopnal w dumne siedzenie bo dostalem pare emaili od shutterstocka (wlasciciel i manager jakis). Nie wiem dlaczego ja ale ogolnie jestem pozytywnie zaskoczony.
Zamowili pare zdjec z Ewelina i jeszcze 2 osobami, ktore pojawaiaja sie na moich zdjeciach. Zalezalo im konkretnie na tych osobach
Czyli bedzie pare exended![]()
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.