Strona 193 z 244 PierwszyPierwszy ... 93143183191192193194195203243 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 921 do 1 930 z 2535

Wątek: Zarabianie na zdjeciach

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sielan Zobacz posta
    zrobiłeś z tym coś?
    a co niby miałem zrobić, gazeta nie była moja... siara na maksa... może jeszcze gdzieś znajdę tą reklamę (była reklama na całą stronę w jakiejś gaziecie, a na niej kilka miniaturek, w tym jedna jakiegoś auta, ta była właśnie z watermarkiem)...

Pozdr.
    Ostatnio edytowane przez robgr85 ; 23-04-2008 o 14:56
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Bywalec Awatar Sielan
    Miasto
    Polska

Domyślnie

ale to Twoje zdjęcie?
    30D + szpargały

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sielan Zobacz posta
    ale to Twoje zdjęcie?
    nie nie moje, gdyby to było moje zdjęcie to bym im chyba proces wytoczył...

Początki nałogu
    Miasto
    Strzałkowo

Domyślnie

juz powoli zamykamy kwiecien panowie
    jak sprzedasz wygladala w tym miesiacu?

Domyślnie

U mnie najlepszy miesiac w historii..... w koncu dostalem sie na SS gdzie w tym momencie mam 570 DL w tym 4 EL.... szkoda tylko ze tak malo placa od zdjecia bo 0.25 to raczej smieszna suma... no ale ziarnko do ziarnka.... Fotolia i Dreamstime nieco zwolnily u mnie ale porownywalnie do ostatniego miesiaca... IStock mnie mile zaskoczyl w tym miesaicu zarobki naprawde niezle sa... no i tak jakby cos sie zaczynalo dziac na rynku, bo SS maja zmienic ceny, Istock wprowadza subskrypcyjne sciaganie zdjec wiec mam mala nadzieje ze wszystko to razem w maju przyniesie dobry zysk

Podziekowalem przy okazji za wspolprace dla SX wiec jakby ktos chcial moje konto przejac to chetnie oddam... moim zdaniem stock naprawde marny i niewarto sobie nim glowy zawracac chociaz znam takich co tam zarabiaja mim sie nie udalo, zreszto anwet szansy sobie nie dalem bo nie widze sensu marnowac czasu na stock fatalnie zorganizowany juz 123rf lepiej wyglada organizacyjnie przy nich....

Początki nałogu
    Miasto
    Strzałkowo

Domyślnie

u mnie najlepiej idzie na SS, ale "najlepiej" tzn 170 fotek na ten misiac przy 83 fotach w galerii. mam nadzieje, ze mimo wszystko bedzie lepiej w maju

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Picia Zobacz posta
    u mnie najlepiej idzie na SS, ale "najlepiej" tzn 170 fotek na ten misiac przy 83 fotach w galerii. mam nadzieje, ze mimo wszystko bedzie lepiej w maju
    jak przestaniesz uploadować tam fotki to sprzedaże spadną (najlepiej sprzedają się fotki świeżo dodane)

Początki nałogu
    Miasto
    Strzałkowo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robgr85 Zobacz posta
    jak przestaniesz uploadować tam fotki to sprzedaże spadną (najlepiej sprzedają się fotki świeżo dodane)
    ale nic nie pisalem o przestaniu wysylania kolejnych fotek na SS co jakis czas robie sesje i wysylam im po 5-10 zdj. checie na razie mam duzo

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

mi po miesiącu niewysyłania fotek do SS [taki eksperyment :P] (mam aktualnie 160 w galerii) DLe spadły do poziomu (średnio) 8/dzień.

Pozdrawiam,

Uzależniony Awatar asterix
    Miasto
    Londek.. UK

Domyślnie

Ostatnio mnie zaszczyt kopnal w dumne siedzenie bo dostalem pare emaili od shutterstocka (wlasciciel i manager jakis). Nie wiem dlaczego ja ale ogolnie jestem pozytywnie zaskoczony.
    Zamowili pare zdjec z Ewelina i jeszcze 2 osobami, ktore pojawaiaja sie na moich zdjeciach. Zalezalo im konkretnie na tych osobach

Czyli bedzie pare exended
    Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.

Strona 193 z 244 PierwszyPierwszy ... 93143183191192193194195203243 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów