Strona 186 z 254 PierwszyPierwszy ... 86136176184185186187188196236 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 851 do 1 860 z 2535

Wątek: Zarabianie na zdjeciach

Bywalec

Domyślnie

RICO
    dwie takie żarówki z powodzeniem oświetlą namiot (75x75)
    do stołu przydałaby się trzecia na tło + ewentualnie czwarta pod blat
    do niewielkich przedmiotów 45Ws spokojnie daje radę, spokojnie też oświetlisz portret (od pasa w górę max, na pewno nie całą postać) ale musisz dać ze dwie na modela (z softami + ewentualnie blenda doświetlająca) + ze dwie na tło do przepalenia

Picia
    zdjęcia nie od razu są w galerii, nie dodawaj ich ponownie - zaczekaj

osobiście nie uważam że kupowanie żarówek w zakresie 45 - 68 Ws to jakaś porażka
    do zdjęć packshotowych często może być to wręcz zbyt duża moc (zakładam minimum dwa źródła światła) wymagająca zbyt dużego przymykania obiektywu
    oczywiście niewątpliwą zaletą lamp (choćby najtańszych) jest możliwość regulacji siły błysku, w przypadku żarówek regulacje robi sie odległością a to nie zawsze się sprawdza
    należy jednak zdać sobie sprawę z cen tych dwóch rozwiązań - wtedy dla wielu wybór staje sie oczywisty a w przyszłości zawsze można żarówki wykorzystać do przepalania tła (ja właśnie tak robię)
    Ostatnio edytowane przez tomekde ; 18-03-2008 o 12:49

Domyślnie

Mam problem ze stockxpertem, caly moj profil zniknal, mam tylko maila powitalnego z czasu kiedy zakladalem u nich konto, zero $, tak jakby wszystko wykasowali. Macie jakies problemy z tym stockiem czy u Was wszystko gra?
    Wczesniej mialem problemy z zalogowaniem, nie przyjmowal hasla a teraz to juz zupelna czystka...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pito Zobacz posta
    Mam problem ze stockxpertem, caly moj profil zniknal, mam tylko maila powitalnego z czasu kiedy zakladalem u nich konto, zero $, tak jakby wszystko wykasowali. Macie jakies problemy z tym stockiem czy u Was wszystko gra?
    Wczesniej mialem problemy z zalogowaniem, nie przyjmowal hasla a teraz to juz zupelna czystka...
    u mnie wszystko działa... napisz do ich helpdesku albo zapytaj się na ich forum. My tu raczej nie jesteśmy w stanie pomóc...
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Domyślnie

Widocznie jakies chwilowe problemy techniczne bo juz wszystko dziala OK, tyle ze system musial wygenerowac nowe haslo ale juz sobie ustawilem na stare
    $ wrocily

Dopiero zaczyna

Domyślnie fotki ss

Cytat Zamieszczone przez Picia Zobacz posta
    wysłałem na SS pierwsze 10 zdjęć i dostałem maila, że zdjęcia zostały zaakceptowane. w moim profilu też pisze że zdjecia dodane. natomiast jak wejde do swojej galeri tych zdjęć nie ma. co zrobić ? te zdjecia nie będą dodane do galerii ? wysłać je jeszcze raz?

A gdzi można zobaczyć te fotki ??
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Porażka, w SS mi odrzucili fotki, komentarz był tylko do 4, dziwne, w innych stockach mi je przyjeli lipa.
    Ostatnio edytowane przez lengel ; 18-03-2008 o 16:23 Powód: Automerged Doublepost

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lengel Zobacz posta

baza zdjęć i galerii użytkowników jest aktualizowana raz na jakiś czas (chyba 24h) i dlatego zdjęcia pojawiają się z opuźnieniem.
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lengel Zobacz posta
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Porażka, w SS mi odrzucili fotki, komentarz był tylko do 4, dziwne, w innych stockach mi je przyjeli lipa.

Niestety SS to nie inne stocki... tam trzeba miec duzo szczescia zeby ci zaakceptowali zdjecia

Coś już napisał Awatar emiel
    Miasto
    Okolica piękna, ale dziura zajebista...

Domyślnie

hej
    Fotolia wymaga potwierdzenia konta,
    problem tym ze nie dostalem maila z linkiem potwierdzająco a link w profilu "Re-send the confirmation e-mail" nie dziala, tzn po kliknieciu nie dostaje zadnego maila z Fotolii.
    Zaladowalem kilka fotek przez http ale zdjecia nie są oceniane bo konto nie jest potwierdzone, nie mam tez dostępu do ftp.
    Support ma do powiedzenia jedynie: "We apologize for the inconvenience. Emails are system generated, unfortunately we cannot request that manually."

mieliscie podobne problemy?
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    17-50mm|70-200mm|50mm|85mm|100mm|8mm|Lampki|Statyw...

www.forum.subaru.pl

Początki nałogu
    Miasto
    tu i tam...

Domyślnie

a sprawdzałeś foldery ze spamem?
    5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
    :: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
    :: Motywy wordpress

Coś już napisał Awatar emiel
    Miasto
    Okolica piękna, ale dziura zajebista...

Domyślnie

sprawdzalem,
    dostaje maile z Fotolii z informacją o nowej wiadomosci od supportu, ale re-confirmation nie dziala
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    17-50mm|70-200mm|50mm|85mm|100mm|8mm|Lampki|Statyw...

www.forum.subaru.pl

Strona 186 z 254 PierwszyPierwszy ... 86136176184185186187188196236 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów