chyba nie ma sensu żebym odpisywał bo pewnie dziś już je widzisz :-D
około 24 godz.
pozdrawiam
Tomek
Mam pytanie. Jak skasować pojedyncze zdjęcie na BigStock? Ewentualnie jak skasować całe konto na 123rf czy Bigstock.
Na Bigstock wystarczy wyslac maila ze chcesz zeby ci skasowali konto... i napisac zeby usuneli twoje zdjecia z serwisu i wszystkie twoje dane... tylko ze na BigStock zdjecia musza byc 90 dni... albo 60 ?? na serwerze... jakos tak... w formularzy kontaktowym o ile pamietam to jest nawet opcja "delete account" czy jakos takna 123rf pewnie tez jak wyslesz maile zeby ci konto usuneli to usuna
![]()
Dzięki za odpowiedź. A żeby skasować pojedyncze zdjęcie też maila muszę im wysłać?
Nie w Bigstock jest przycisk do kasowania zdjec ale tak jak pisalem wczesniej zdjecie jesli jest juz zaakceptowane musi byc na serwerze 60 albo 90 dni i wtedy dopiero mozna je skasowac... a na 123rf wchodzisz w History ---> pozniej w praywm dolnym rogu masz mini "tabelke" wciskasz cyfre przy accepted przenosi cie do twoich zdjec ktore sa juz zaakceptowane i po prawej stronie przy zdjeciu masz opcje do zaznaczenia: "Delete this photo and remove it from 123rf stock portfolio" zaznaczasz i na dole strony naciskasz save changes...
też cieszyliscie sie jak dzieci gdy zobaczyliscie pierwsze download'y fotek?
ajjj)
nie....
widać, że bardzo dowcipny jesteś..
w kazdym razie mnie ucieszyly pierwsze pobrane fotki![]()
tak... żartowniśJa też się cieszyłem jak głupi
strasznego kopa do dalszej zabawy w fotografie daje fakt iż znalazł się ktoś kto chce zapłacić za Twoją fotkę. Co z tego że kilka dolarów. Bynajmniej u mnie tak było... tak to odczuwałem... teraz to już idzie bardziej hurtowo i nie ma takich emocji... choć nie ukrywam że się na pewno znowu pojawią gdy zaczną się u mnie downloady z segmentu 'mid stock'
Pozdrawiam.
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...