Pokaż wyniki od 1 do 10 z 329

Wątek: Całkowicie początkujący

Widok wątkowy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez delaa Zobacz posta
    Witam - i pewnie byłbyś bardzo zadowolony - jednak obserwuję w Twoich wypowiedziach pewną nonszalancką niekonsekwencję w działaniach ... czytaj wydawaniu pieniążków - chętnie jednak dołączę się do Twoich dylematów jeśli pozwolisz mogę sprzątać, mam (w miarę) dobrą prezencję + 3 języki, biegle komputer i 10 lat doświadczenia na kierowniczym stanowisku w dużej firmie itd itp - znajdzie się coś tam dla mnie ???

Pozdrawiam i przepraszam za Off-topic - jednak nie do końca - bo jeśli Cię stać to 40D - jest OK.
    Witam serdecznie.:smile:
    Nie widzę tu żadnej w moim przypadku nonszalancji w wydawaniu pieniędzy.

Nie po to tyrałem BARDZO wiele lat w Philips (legalnie) na wielu odpowiedzialnych stanowiskach, nawet dorobiłem się jak na warunki polskie bardzo wysokiej stamtąd emerytury żeby nie było mnie stać na jakieś śmieszne 5 tyś zł.

Zwłaszcza, że w sprawach bieżącego życia uważam się za bardzo oszczędnego człowieka, w życiu nie byłem na wczasach, zero wszelkiej maści imprez, więc...

Sposób mojego postępowania jest następujący, fotografia wciąga niezmiernie, więc gromadzę sprzęt z powiedzmy średniej półki i mając warsztat „bawię się”.
    Żeby się bawić trzeba mieć - czym.

Toż nadal, choć nie muszę, (nieuleczalny PRACOHOLIZM) całe dni pracuję, jako informatyk i mam sobie jeszcze odmawiać tę odrobinę przyjemności.
    Proszę spojrzeć na godzinę, ja już od prawie dwóch godzin w sieci i naprawdę tu już się nie bawię, ciężka orka.:sad:

Nawet jak się wczyta dokładnie w mój poprzedni post to widzi się przesłanki do oszczędności.

To powyżej tak na marginesie.

PS. Fotografia działa na mnie bardzo relaksacyjnie zauważam rzeczy i ich piękno, na które bym pewnie poprzednio nie zwrócił uwagi – BARDZO MNIE WYCISZA.

Pozdrawia Waldek
    ----------------------
    http://rafa.koralowa.pl
    http://katalog-www.eu
    Ostatnio edytowane przez Waldek24 ; 08-03-2008 o 06:10

Uprawnienia umieszczania postów