Strona 168 z 254 PierwszyPierwszy ... 68118158166167168169170178218 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 671 do 1 680 z 2535

Wątek: Zarabianie na zdjeciach

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

w zasadzie kazda forma landscaping bedzie odrzucona z powodu przesycenia
    nie masz pojęcia jak bardzo się mylisz
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Domyślnie

heheh pisze na podstawie wlasnych obserwacji... ja mam jeden pejzarzyk panorame na stockach ladne kolory, przed huraganem zdjecia robilem, wyjatkowy widok i w sumie to jedyny pejzarz jaki wyslalem na stocki wiec moze i sie myle... ale z tego co widze na forach to landscaping jest mega przesycony i zeby cos trafilo do portfolio musi byc wyjatkowe....

janzwolinski
    Guest

Domyślnie

A ja mam takie pytanie. Czy ktoś może wytłumaczyć na czym polegają "lightboxy".

Początki nałogu
    Miasto
    tu i tam...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rypson Zobacz posta
    heheh pisze na podstawie wlasnych obserwacji... ja mam jeden pejzarzyk panorame na stockach ladne kolory, przed huraganem zdjecia robilem, wyjatkowy widok i w sumie to jedyny pejzarz jaki wyslalem na stocki wiec moze i sie myle... ale z tego co widze na forach to landscaping jest mega przesycony i zeby cos trafilo do portfolio musi byc wyjatkowe....
    rypson, wprowadzasz ludzi w błąd pisząc rzeczy o których widze, że nie masz pojęcia. Wyslales jeden landscape na stocki i... nie nie nie będę już komentował Twoich teorii...

Cytat Zamieszczone przez janzwolinski Zobacz posta
    A ja mam takie pytanie. Czy ktoś może wytłumaczyć na czym polegają "lightboxy".
    lightboxy to po prostu galerie tematyczne. Możesz utworzyć sobie galerię np "Autumn" i wrzucam tam swoje (i nie tylko) zdjecia jesieni. Kupujący gdy trafi na Twoje zdjecie, bedzie mógł przejśc do Twojej galerii co z kolei może przełożyć się na większe przychody
    5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
    :: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
    :: Motywy wordpress

janzwolinski
    Guest

Domyślnie

Dzięki Sergi. Na fotolii to się zdajsie nawet nazywa "Galeries".

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez janzwolinski Zobacz posta
    Dzięki Sergi. Na fotolii to się zdajsie nawet nazywa "Galeries".
    W Fotolii na poziomie Lightbox'u mozesz tworzyc sobie galerie, chyba tak to dziala ...

Coś już napisał Awatar RICO

Domyślnie

A na tej FOTOLII się dziwne rzeczy dzieją.Wczoraj mi odrzucili 10fotek,a jak dzisiaj ramo wysłałem 9 to wieczorem zostały tylko 3fotki.Co się stało z pozostałymi?

Domyślnie

no nic nie musze sie udzielac przeciez wprowadzam ludzi w blad... a pozniej spodziewaja sie takich zyskow jak ma Sergi...

Dopiero zaczyna Awatar G@wron
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Witam,

Kilka dni temu zgłębiłem cały ten wątek i zainteresowałem się fotografią Stockową, czy jest sens wogle tam wchodzić, z tym co prezentuję w chwili obecnej ?

[click to enlarge]

Pozdrawiam, Ł.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez G@wron Zobacz posta
    Witam,

Kilka dni temu zgłębiłem cały ten wątek i zainteresowałem się fotografią Stockową, czy jest sens wogle tam wchodzić, z tym co prezentuję w chwili obecnej ?

[click to enlarge]

Pozdrawiam, Ł.
    nie widzę przeciwskazań
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Strona 168 z 254 PierwszyPierwszy ... 68118158166167168169170178218 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów