A ja czekam od soboty i nic.Może dlatego,że weekend był...
A ja czekam od soboty i nic.Może dlatego,że weekend był...
Mam jedno pytanko-pomoże mi ktoś?W sobotę zarejestrowałem się do fotolii i dzisiaj mnie przyjęli,ale zdjęcia które dodałem nadal są zaznaczone na żółto.Czy coś zrobiłem źle?
Jesli dodales zdjecia, opisales je (keywords, kategoria itp) co zapewne uczyniles skoro masz zolta "lampke" - w przeciwnym razie bylaby strzalka biala na niebieskim tle - to poprostu musisz czekac na swoja kolejkeprawdopodobnie jutro juz beda twoje zdjecia po inspekcji...
Ale czytałem na innych forach,że przy rejestracji jest jakieś sześć etapów-pytań.Ja nic takiego nie miałem.
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
No,Odrzucili mi te 10 fotek i przy nich napisane jest"Overabundant photo category" Ale przecież dałem dobrą kategorie.Jak daje zdjęcie kwiatu to w kategorii wpisuje "Fauna & Flora >> Flora >> Flower" Co w tym złego???
5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
:: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
:: Motywy wordpress
to samo z wszelkimi widokami, pejzarzami, w zasadzie kazda forma landscaping bedzie odrzucona z powodu przesycenia.... kwiatki, wschody i zachody slonca, itp itd bez wiekszych szans na akceptacje chyba ze jest to zdjecie nie szalnowe i naprawde dobre....
5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
:: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
:: Motywy wordpress