a wysyła ktoś zdjęcia do inmagine.com ? przypadkiem trafiłem, i widzę że to chyba 'starszy brat' 123rf.com...
a wysyła ktoś zdjęcia do inmagine.com ? przypadkiem trafiłem, i widzę że to chyba 'starszy brat' 123rf.com...
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
Wow! Zatwierdzili mi na Fotolii 2 fotko z 32-jest dodrzeJak tak dalej pójdzie,to może za rok dojdę do 10-ciu
![]()
a jakie masz powody odrzutów?
PS. Nie wróży to dobrze bo fotolia ma chyba najniższe wymagania techniczne ze wszystkich większych stocków
Ostatnio edytowane przez sergi ; 22-02-2008 o 17:02
5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
:: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
:: Motywy wordpress
Teraz mi piszą "Technical problem"
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
A mogą odrzucać ze wzdlędu na to,że robione kompaktem?
Ostatnio edytowane przez RICO ; 22-02-2008 o 17:05 Powód: Automerged Doublepost
najważniejsza jest jakość a czym jest zdjęcie zrobione to ich już nie interesuje...
5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
:: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
:: Motywy wordpress
To dziwne,bo o jakości nic nie piszą.Zdjęcia mam dobre-tego jestem pewien.A przyjęli mi zdjęcia które według mnie są marne.Już nie wiem czym oni się sugerują.
RICO, może nie podoba im się sposób kadrowania itp. ?
wysłałem wczoraj aplikację na iStock, i zdjęcia zostały odrzucone.
Jak im przesłać kolejne ? Nie widzę żadnego formularza do wysłania, pod opcją prześlij, są jedynie stare zdjęcia i powód odrzucenia.Admin Note:
These images are very similar in subject matter or style. We would like to see a demonstrated range of diversity and variety in subject matter, so if you have anything else you can show us we would love to see it
You are welcome to return in 71 hours, upload some new samples and we'll re-process this application.
Pzdr, Ł.
Ostatnio edytowane przez G@wron ; 22-02-2008 o 18:38
EOS Digital | 10-22 | 70-200 | 300 | 1200 |
adamek, oh yeaah, thanks... ;-) zrozumiałem, że do 71 godzin mam wysłać następne... :-)
Pzdr, Ł.
EOS Digital | 10-22 | 70-200 | 300 | 1200 |
Witam,
czy ktoś może mi powiedzieć co to znaczy "Enhanced License Sale" - widnieje taki napis przy sprzedanej fotce na SS, moje zdziwienie bylo kiedy sie okazało ze poszła za 20$.
Mam jeszcze jedno pytanko do zaawansowanych fotografików.
W niedługim czasie zamierzam kupić sobie Canona 40D, jaki obiektyw do tego dobrac (tymczasowo) na okolo 1 roku, mysle ze po tym czasie lub wczesniej bede dokupować obiektywy o stałej ogniskowej, niestety portfel jest teraz za szczupły.
Myślę o obiektywie "uniwersalnym" który przyda mi sie do fotografii stockowej, robienie zdjęć macro, krajobrazu, portret, itp. cena jaką mogę teraz przeznaczyć na obiektyw to 2.000 PLN.
Sprzęt zawsze kupować będę w USA po przeliczeniu na zł ceny są znacznie niższe.
Pozdrawiam Wszystkich forumowiczow