Pokaż wyniki od 1 do 10 z 402

Wątek: 5D i walka z FF

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rowioro Zobacz posta
    Kolego Cichy, czyzbys swoim sokolim wzrokiem nie zauwazyl przedstawionych w tym watku przykladow (zdjec). Jezeli nie, to moge dorzucic jeszcze swoje i wcale nie biegalem z linijka. Gdyby problemu nie bylo, nie byloby mozliwosci kalibracji w nowych body CANONA i NIKONA.
    Zdjęć nie widziałem, ale "zdjęć" owszem i to sporo. Sam zrobiłem "zdjęcie" , oto ono:

Jak sądzicie, lecieć robić awanturę na Żytnią ? Z centymetr FF jak nic
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cichy Zobacz posta
    Zdjęć nie widziałem, ale "zdjęć" owszem i to sporo. Sam zrobiłem "zdjęcie"
    Jak sądzicie, lecieć robić awanturę na Żytnią ? Z centymetr FF jak nic
    To nie jest centymetr, bo miarkę masz pod kątem, więc to będzie ok 5mm a może i mniej zależności od kąta, czyli niewiele. Tekst na pudełku jest ostry, dużo ostrzejszy niż "0" na miarce, więc możliwe, że sam test jest zrobiony niestarannie a twój aparat jest super. Zresztą zdziwiłbym się gdyby tak nie było
    Sam miałem problemy z serwisem na Żytniej. Na szczęście pomógł zakup nowego aparatu (lepszego modelu - też Canona). A starym to się jeszcze czasami bawię w regulację imbusem i testy

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Romekes Zobacz posta
    To nie jest centymetr, bo miarkę masz pod kątem, więc to będzie ok 5mm a może i mniej zależności od kąta, czyli niewiele. Tekst na pudełku jest ostry, dużo ostrzejszy niż "0" na miarce, więc możliwe, że sam test jest zrobiony niestarannie a twój aparat jest super. Zresztą zdziwiłbym się gdyby tak nie było
    Sam miałem problemy z serwisem na Żytniej. Na szczęście pomógł zakup nowego aparatu (lepszego modelu - też Canona). A starym to się jeszcze czasami bawię w regulację imbusem i testy
    No po prostu ROTFL. Nie wyczułeś ironii w moim poście ?
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Uprawnienia umieszczania postów