Pokaż wyniki od 1 do 10 z 270

Wątek: 1Ds Mark II vs 5D

Mieszany widok

Zablokowany
    Miasto
    Lubin

Domyślnie

Witam, wszystkich.

jak uwazacie: czy cena nastepcy 5D bedzie okolo 3000$ i czy to nowe body moze byc lepsze/porownywalne z 1DS MKII ?. Pytam dlatego iz zastanawiam sie nad kupnem 1Ds MKII, i nie wiem czy czekac na 5D MKII (tylko pytanie ile), czy kupowac za 3000$ 1Ds MKII.

Poczatkowo i tak chcialem kupic 5D, gdyz i tak pieniedzy nie planuje zarabiac na foceniu.

Początki nałogu Awatar hofi66
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gator Zobacz posta
    Witam, wszystkich.

jak uwazacie: czy cena nastepcy 5D bedzie okolo 3000$ i czy to nowe body moze byc lepsze/porownywalne z 1DS MKII ?. Pytam dlatego iz zastanawiam sie nad kupnem 1Ds MKII, i nie wiem czy czekac na 5D MKII (tylko pytanie ile), czy kupowac za 3000$ 1Ds MKII.

Poczatkowo i tak chcialem kupic 5D, gdyz i tak pieniedzy nie planuje zarabiac na foceniu.
    Chcesz robić zdjęcia - kup i do dzieła Chcesz odczuwać, że jesteś "gościem" o masz "sprzęcicho" czekaj i dzwoń do wróżki ... Temat wielokrotnie wałkowany. Mam 5D od 3 tygodni, też czekałem.
    Ostatnio edytowane przez hofi66 ; 07-02-2008 o 15:08
    Trzeba mieć odwagę, by milczeć ...

Zablokowany
    Miasto
    Lubin

Domyślnie

chyba tez nie bede czekal, i zamiast 1Ds MKII kupie 5D + 85. Pozatym troche zadziwilo mnie to porownanie: http://www.dpreview.com/reviews/CanonEOS5D/page31.asp
    Ostatnio edytowane przez gator ; 07-02-2008 o 16:04

Uprawnienia umieszczania postów