Pokaż wyniki od 1 do 10 z 270

Wątek: 1Ds Mark II vs 5D

Mieszany widok

Uzależniony Awatar habakuk
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ripek Zobacz posta
    Nie mówie że problemów nie ma bo są. Po prostu wiem kiedy da sobie rade a kiedy nie i wtedy nie przyciskam spustu

Przykłady?
    ...
    po prostu znać granice swojego ekwipunku.

sądzisz, że nie znam granic swojego "ekwipunku"?

te 3 zdjęcia mają być potwierdzeniem tego, że "bez większych problemów" mozna fotografowac tańczących ludzi przy f 1.2 na FF?

1 primo - to chyba z 30d, nie z 5d - ciut inna GO,
    drugie - to żaden przykład - mam na pęczki takich fot - w dość statycznych sytuacjach.

problem w tym, że z prawdziwie dynamicznych, tanecznych scen mam sporo odrzutów, bo GO jest naprawde papierowa a ludziom w tańcu muzyka zwykle nie przeszkadza i cięzko coś przewidzieć.

fotografowanie tańca "bez większych problemów" nie polega chyba na eliminacji nieudanych kadrów ;-)
    Ostatnio edytowane przez habakuk ; 05-02-2008 o 09:50

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Gostyn Wlkp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez habakuk Zobacz posta
    fotografowanie tańca "bez większych problemów" nie polega chyba na eliminacji nieudanych kadrów ;-)
    Podoba mi sie to zdanie. Taniec jest chyba najwiekszym wyzwaniem dla AF na calym weselu. Chociaz ostatnio zrobilem zdjecie w tancu, gdzie fotka nie byla ostra, a jednak PM spodobalo sie to zdjecie. Do tej pory zeby uzyskac fajna GO, uzywalem 70-200, w tym roku kupuje 85/1,8 - zobaczymy jak sie sprawdzi.
    Ostatnio edytowane przez bastiano ; 05-02-2008 o 11:47

Pełne uzależnienie Awatar ripek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez habakuk Zobacz posta
    Chyba inaczej traktujemy zdjęcia z tańca Jeśli mówisz o fotkach w tańcu "z doskoku" to rzeczywiście 85/1.2 jest za wolna Wtedy wkracza 17-40 i spawarka
    Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II

Uzależniony Awatar habakuk
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ripek Zobacz posta
    Jeśli mówisz o fotkach w tańcu "z doskoku" to rzeczywiście 85/1.2 jest za wolna Wtedy wkracza 17-40 i spawarka

spawarka - dobre

Uprawnienia umieszczania postów