Zobacz wyniki ankiety: Czy następca 5D ma szansę pokazać się w Sierpniu/tym roku ?

Głosujących
730. Nie możesz głosować w tej sondzie
Strona 66 z 393 PierwszyPierwszy ... 1656646566676876116166 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 651 do 660 z 3929

Wątek: 5D i co dalej... ?

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Tak BTW: teraz to ja wcale nie byłbym taki pewien tego FX-a 24 Mpx u Nikona. To technologia Sony, a nie wspólna.
    Cytat Zamieszczone przez sven Zobacz posta
    dokładnie:-) i zamiast d3x mamy Alfe 900
    Spoko - będzie - mówią, że Sony wie jak, ale to Nikon ma czym - a kruk krukowi oka nie wykole Poza tym sądzę, że Nikon będzie z normalny gripem a'la D3, a nie jakimś takim no "niewyględnym" jakby jednak trochę...
    EOS - conditio sine Kwanon...

sv
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bahrd Zobacz posta
    Spoko - będzie - mówią, że Sony wie jak, ale to Nikon ma czym - a kruk krukowi oka nie wykole Poza tym sądzę, że Nikon będzie z normalny gripem a'la D3, a nie jakimś takim no "niewyględnym" jakby jednak trochę...

teoretycznie tak, ale A900 wygląda na puszke semipro i pewnie będzie też tyle kosztowała (ja obstawiam 1500 do 2500$). Nikon pewnie będzie chciał za swoje d3x ze 6000$, a matryca ta sama (i nic nie pomoze pisanie, ze w sony to wersja budzetowa, a w nikonie to Panie full-wypas :-)

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sven Zobacz posta
    teoretycznie tak, ale A900 wygląda na puszke semipro i pewnie będzie też tyle kosztowała (ja obstawiam 1500 do 2500$). Nikon pewnie będzie chciał za swoje d3x ze 6000$, a matryca ta sama (i nic nie pomoze pisanie, ze w sony to wersja budzetowa, a w nikonie to Panie full-wypas :-)
    Taki jeden gość już zbiera na D3x z tą matrycą
    Poza tym, Sony będzie pewnie pakować do body te cudaczne pastylki "duo pro memory sticks"...
    EOS - conditio sine Kwanon...

sv
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bahrd Zobacz posta
    Taki jeden gość już zbiera na D3x z tą matrycą

po info o alfie, to juz nie byłbym taki pewien czy dalej zbiera :-)
    za cene d3x'a to bedzie miał alfe900 i worek Zeissów (bez 200-400, ale kto wie co sony wyprodukuje jak się rozpędzi :-)

Pełne uzależnienie Awatar gwozdzt

Domyślnie

Nie wiem czy jeszcze ktoś to zauważył, ale na chwilę obecną ankieta z tego wątku stała się z powrotem aktualna :-)
    Tyle, że w tym roku szala odpowiedzi ma szanse przechylić się na 'TAK"
    Pozdrowienia, Tomek
    Kilka moich zdjęć... i sprzęt

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Opole

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MMM Zobacz posta
    Z dnia na dzień ten 5D coraz gorszy się robi, niedługo to będzie obciach. Chyba sobie kupię nową wersję LOMO dla szpanu a 5D do żyda ;-)
    http://www.fotopolis.pl/index.php?n=6883
    Śmiechem żartem, ale taka jest prawda. Technologia cały czas idzie naprzód. Dlatego nowa oferta Canona na PMA miała być propozycją dla ludzi marzących o przesiadce na nową puszkę. A tu co ? Żenua. Pozostają im rozwiązania z przed kilku lat.

Zablokowany

Domyślnie

A ceny 5d wciąż stoją....

Dopiero zaczyna

Domyślnie

spadną himi i do wakacji będziesz mógł sobie kupić 5d - nówkę na allegro poniżej 5000 zełek.Canon dał 5d 3 lata rynkowego - co jest zupełnie zrozumiałe Następca też spokojnie tyle wyczeka jeśli nie dłużej

Zablokowany

Domyślnie

Domawiam już zakup piątki za wielką wodą. Dlatego moje body idą w nowe ręce. Jakoś nie chce już czekać. Czekam ponad rok, a ceny niemal nie drgnęły.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gwozdzt Zobacz posta
    Nie wiem czy jeszcze ktoś to zauważył, ale na chwilę obecną ankieta z tego wątku stała się z powrotem aktualna :-)
    Tyle, że w tym roku szala odpowiedzi ma szanse przechylić się na 'TAK"
    Zdecydowanie .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Strona 66 z 393 PierwszyPierwszy ... 1656646566676876116166 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów